vladd Napisano Februar 2, 2019 #573 Napisano Februar 2, 2019 Mislim da finansijske sisteme za pranje para, naduvanih cifri roba i usluga, drze kriminalne grupe, posto samo tako opstaju, trzisno je besmisleno. A izvrsioci su samo neprimetan paravan, pride, uopste ne moraju da budu holivudski nasarani. Jakuza tatu nosi poruke i statuse, i najbitnije je da nisu vidljivi, neka vrsta tabua, sto je za filmove nekurentno.
crni. Napisano Februar 2, 2019 #574 Napisano Februar 2, 2019 uopšte nisam sumnjao da se i u jakuze razumeš
Zen Mod Napisano Februar 2, 2019 #575 Napisano Februar 2, 2019 Miko bre , strajkujes nesto , posustao si sa tim vidojima
vladd Napisano Februar 3, 2019 #576 Napisano Februar 3, 2019 9 hours ago, crni. said: uopšte nisam sumnjao da se i u jakuze razumeš Pa sad, svaki problem ima par resenja. Jedno je npr Google, a drugo je neobavezno cavrljanje sa visokoobrazovanom japancima koji pokatkad svrate do laboatorije u duhu saradnje. Meni su oba prihvatljiva. U sustini nije nelogicno da me uvek i nekako zanimaju cvrste kulture, za razliku od balkanske sitnodusne malogradjanstine, uvek sam mislio da sam pripadnik cvrstog naroda...dok me okolnosi konstantno demantuju, a retki pozitivni primeri samo zbunjuju, pa me eto zanima kako to drugi mogu... mrcelavi, black coffe, shonne and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
black coffe Napisano Februar 3, 2019 #577 Napisano Februar 3, 2019 32 minutes ago, vladd said: Pa sad, svaki problem ima par resenja. Jedno je npr Google, a drugo je neobavezno cavrljanje sa visokoobrazovanom japancima koji pokatkad svrate do laboatorije u duhu saradnje. Meni su oba prihvatljiva. U sustini nije nelogicno da me uvek i nekako zanimaju cvrste kulture, za razliku od balkanske sitnodusne malogradjanstine, uvek sam mislio da sam pripadnik cvrstog naroda...dok me okolnosi konstantno demantuju, a retki pozitivni primeri samo zbunjuju, pa me eto zanima kako to drugi mogu... Daklem podjela po "kastama" pa da se zna dije ko i što mu je radit i kako se ponašati u odnosu na one gore i dole ? Ima smisla ? , sam na brdovitom balkanu pravila se mijenjaju - kolko je ko rakijetine popio i u smislu "svi smo svoji " napravio seljačku bunu , ili jednu od vrsta revolucija . Nema najviše čvrstog poredka , niti vlasti za uvijek . Internet je promijenio svijet , globalizmom se manipulira ? - DO KAD DOBIT MORE RASTI - ne za uvijek ? , pa kaj bu čovijek skočio 15 m u dalj ? . Aj smirimo se !
vladd Napisano Februar 3, 2019 #578 Napisano Februar 3, 2019 Idemo u off topic... Ali je tema intrigantna. Imas dve vrste "znanja sta je raditi", odnosno postovati "onog iznad" Onaj iznad prvo mora da bude jako dostojan, a onaj ko ga postuje mora da ima i snagu i zaslugu da ga postuje, za razliku od nekih europskih prostih podanistava i slinavljenja bilo koga bilo kome. Tako da je razlika nebo i zemlja..
Mikorist Napisano Februar 3, 2019 Autor #579 Napisano Februar 3, 2019 14 hours ago, Zen Mod said: Miko bre , strajkujes nesto , posustao si sa tim vidojima 2a3 je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Februar 3, 2019 Autor #581 Napisano Februar 3, 2019 žena dobije procenat od audio sajmova
Leonardo Napisano Mart 18, 2019 #583 Napisano Mart 18, 2019 Miko, razboleo sam se Nemam zamerke ni na jedan sekund snimka. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Spachek Napisano Mart 18, 2019 #585 Napisano Mart 18, 2019 Zasto vecina dzapaneza fura uglavnom jbl?Sent from my SM-A520F using Tapatalk
NIXIE Napisano Mart 19, 2019 #586 Napisano Mart 19, 2019 12 hours ago, Spachek said: Zasto vecina dzapaneza fura uglavnom jbl? Sent from my SM-A520F using Tapatalk Zato što su još pod okupacijom. genius je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Mart 21, 2019 Autor #589 Napisano Mart 21, 2019 obratiti pažnju da je žica solid core između delova na skretnici 2mm ali srebrna Kotur stoji pored HGC 99.999% pure silver wire, 2mm diameter 2a3 je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Mart 21, 2019 #591 Napisano Mart 21, 2019 Za dobru Ag žicu nije žaliti da se da 50-60e/m. Makar znaš šta si stavio i .
Mikorist Napisano Mart 21, 2019 Autor #592 Napisano Mart 21, 2019 ma nije loš ni bakar. ali da je bakar
Leonardo Napisano Mart 21, 2019 #593 Napisano Mart 21, 2019 Ni to nije neki tehnički problem. Kupi se bakar fajn ( granule čistog bakara ) koji se koristi u izradi legure nakita. Odlije se šipka, provuče na valcni, provuče na cihbanku na prečnik koji ti treba. Posle toga se lepo odgreje i potopi u petrolej da odmekne i imaš prvoklasnu bakarnu žicu za skretnicu, šemiranje, itd.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah