Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 419
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Meni se ipak "calhoun" vise svidja. Ni ovo mozda nije lose. A sta bi bilo kad bi..recimo upario CSS sa RAAL ribonima? :Viannen_loungelizard:

Napisano

Neka, ja ću da budem tvoj Sipi. Non stop ću da ti ispiram mozak a usput krišom da pomažem :) Ako ćeš da ideš na Sonido, znači li da ćeš da mi preprodaš one CSS-e? Taman da ćeri skockam nešto malo i dobro... :)

Napisano

Neka, ja ću da budem tvoj Sipi. Non stop ću da ti ispiram mozak a usput krišom da pomažem :) Ako ćeš da ideš na Sonido, znači li da ćeš da mi preprodaš one CSS-e? Taman da ćeri skockam nešto malo i dobro... :)

treba ti minimum 2 x 80 wati da bi "mali" CSS poceo da svira kako treba ili neka A klasa

Postavljena slika :sarcastic_hand:

znas kako David svira na CSS-u ? :buehehe:

Napisano

Stein, ispiranje ti ne ide bas glatko.:buehehe: Prvo moras da ga ubedis da je Sonido mnoogo bolji od CSS, da CSS nije ni za sta, el eto, kad vec mora da ih baci, nek ti ih posalje... p.s. A ako ih ti neces, ja ih ne bi odbio... :)

Napisano

Ako ćeš da ideš na Sonido, znači li da.. :)

to ce da bude drugi par zvucnika koji ce da radi istovremeno :to_become_senile: CSS-e sam usrafio u plafon i ne skidam ih odatle :sarcastic_hand: bice 4 +1 ono 1 mi je u podrumu Zebulon CP 3000 :tongue10:
Napisano

to ce da bude drugi par zvucnika koji ce da radi istovremeno :to_become_senile: CSS-e sam usrafio u plafon i ne skidam ih odatle :sarcastic_hand: bice 4 +1 ono 1 mi je u podrumu Zebulon CP 3000 :tongue10:

Posto su i onako mali napravis wireless slusalice od njih i zavrsio si poso` :)
Napisano

oli metjat notch filtere? treba jedan na 7000Hz i jos jedan negde, a ima i varijanta sa kompresijom pa sa nekim budzom, to su Cyburgs Monitorhttp://www.diyaudio.com/forums/full-range/89557-cyburgs-monitor-css-fr125s.html

Napisano

:DDJEEES komso ! Pavo i Mileva... hahahahahahahahah, mora da su Izbosne :sarcastic_hand:Meni je Pencil 7 jos uvek nr.1, ali sam isto tako siguran da bi do jaja radio i sa H frame-om i ovim mojim alfama u pasivi. Jos samo da ih imam dje stavit i so chime pocjerat...BTW , jel zvao neko da pita posto su one Coral Bete 8 iz Nisa sa K-P ?

Napisano

Je l' smem da Ti ukradem „ಠ_ಠ“ dok se 'ladiš?

Napisano

Je l' smem da Ti ukradem „ಠ_ಠ“ dok se 'ladiš?

necu „ಠ_ಠ“ da odmaram - nego mozak - od fi fi ideja :sarcastic_hand:jedan par kutija - dva para - dva pojacala.........FR ne FR ......helper visoki ne helper ....nije dobar VDH - jeste dobar VDH ..... pustam ton generator i slusam umesto muzike takt od 20Hz :connie_nutzo: rasklapam i sklapam zvucnike tri puta dnevno za 1 minut - bolje nego pusku u vojsci :buehehe::krstix:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...