zika Napisano Januar 11, 2011 #24 Napisano Januar 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3j_hYqhJL4U
Superfi Napisano Januar 11, 2011 #25 Napisano Januar 11, 2011 A ko je Nagard?Mozda Thagard? Norman Thagard?Koautor A75
sp300b Napisano Januar 11, 2011 #27 Napisano Januar 11, 2011 A ko je Nagard? http://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/23539-ono-group-buy-7.html#post315220
ManicP Napisano Januar 11, 2011 #28 Napisano Januar 11, 2011 zbotic & impuls Odo malo da lupam pluseve...
gidjga Napisano Januar 11, 2011 #29 Napisano Januar 11, 2011 Evo i ja da se pohvalim sa svojim X-ono .Za sada slike štampe ,a kutija uskoro -radi se
zbotic Napisano Januar 11, 2011 Autor #31 Napisano Januar 11, 2011 i još Kako je počelo Srbija će postati broj jedan u Svijetu po broju vrhunskih phono pretpojačala u odnosu na broj stanovnika. Jača o Japana i Emirata
gidjga Napisano Januar 11, 2011 #32 Napisano Januar 11, 2011 Kako je počelo Srbija će postati broj jedan u Svijetu po broju vrhunskih phono pretpojačala u odnosu na broj stanovnika. Jača o Japana i Emirata
Nesic Napisano Januar 12, 2011 #33 Napisano Januar 12, 2011 SOTA http://alexkachler.free.fr/DIY/xono/ popularan projekat
Zoki Napisano Januar 12, 2011 #34 Napisano Januar 12, 2011 Das ist Eine Kleine Perversion...Nadam se da zvuči kao što izgleda.Ove pločice zaslužuju neku extra kutiju.
Andrija Napisano Januar 13, 2011 #35 Napisano Januar 13, 2011 @ zbotic & impuls Čestitam na izvanredno urađenim aparatima! Verujem da sviraju isto tako dobro kao što izgledaju. Naročito me je oduševio finiš drvenarije na Dejanovom phono-u. Podseća na neku finu doboš tortu, a ja mnogo volim doboš torte Pošto za ovaj prvi xono već znamo da će da svira kod ninja-e u Švedskoj želeo bih da pitam Dejana kakvom sistemu je namenjeno njegovo delo i tu, pre svega, mislim na gramofon/pick-up sistem, kao i na line stage?
InSides Napisano Januar 13, 2011 #36 Napisano Januar 13, 2011 Čestitam na izvanredno urađenim aparatima! Verujem da sviraju isto tako dobro kao što izgledaju. Naročito me je oduševio finiš drvenarije na Dejanovom phono-u. Podseća na neku finu doboš tortu, a ja mnogo volim doboš torte Придружујем се честиткама! Изванредно изгледају, знам да и тако звуче. Pošto za ovaj prvi xono već znamo da će da svira kod ninja-e u Švedskoj želeo bih da pitam Dejana kakvom sistemu je namenjeno njegovo delo i tu, pre svega, mislim na gramofon/pick-up sistem, kao i na line stage?То и мене интересује.И још, као последица хроничне болести зависности од phono preamp-а, неколико ствари:1. Ако решите да продајете, јавите прво мени. :)2. У противом, јел може мало информација о цени и набављивости плочица, како и око BOM-а?Хвала!
Nagard Napisano Januar 13, 2011 #37 Napisano Januar 13, 2011 Mozda Thagard? Norman Thagard? Koautor A75 @ Suoerfi: Hvala Igore..pricacu ti jednom kako je to leteti u svemir..hahahahah@ Zbotic: Pozdrav Zorane ,,sjajno uradjeno..no nadam se da Ninji neces ostaviti one katastrofalne vezne kondove @ Nesic: poznat mi je Alexov rad...i ista "greska" kao i kod Nelson/Waynove stampe..napajanje i regulacija predaleko od aktivnog dela i jos razlicite duzine za levi i desni kanal (medju ostalom) @ Impuls: Bravo Dejane...ti si jedan od retkih koji je odma' odradio povezivanje masa kako treba @ InSides: posle sedam godina sam odlucio da je dosta bilo Xono-a...znaci ovih stampi vise nema..ako te interesuje Xono preporucio bi ti stampe od Ralph Stensa: www.rstaudio.de ..i da bi ,malo, podgrejao mastu onima koji vec imaju Xono..XtrmPS (molim za sada jos bez pitanja sta,kada,kako...kada bude vreme za to javicu se..sorry): Pozdrav, Dragan P.
Nagard Napisano Januar 13, 2011 #38 Napisano Januar 13, 2011 ..i posto je i moje ime u threadu da nadodam i ja nekoliko slika: crvena furija
dobrivoje Napisano Januar 13, 2011 #41 Napisano Januar 13, 2011 @NagardХоће ли и на новој плочици да пише Copywrite?Уз Зенов чувени Copyleft, полако добијамо робну марку по којој се познају производи из Србије.
Nagard Napisano Januar 13, 2011 #42 Napisano Januar 13, 2011 ..heheheh..kada smo vec kod toga: obavezno procitati desni cosak ..copywright,copywrite,copyleft..heheheh..i dalje crvena furija..postoji jos black beauty, zelena ..itd..ali neznam dali imam zivaca vise za resizeovanje i uploadovanje
Nagard Napisano Januar 13, 2011 #43 Napisano Januar 13, 2011 ..ajde jos zelenu (posto je kao i Zoranova "zbotica"):
Nesic Napisano Januar 13, 2011 #44 Napisano Januar 13, 2011 ali neznam dali imam zivaca vise za resizeovanje i uploadovanje smogni snage :)prelepo za oči...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah