Vix Napisano %s u %s #16921 Napisano %s u %s Setih se vica: Sta kaze plavusa kad sazna da je trudna? -Mozda nije moje... LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16922 Napisano %s u %s On 30. 5. 2026. at 8:59, Zen Mod reče dobro, svak ima svoje razloge, pa i Mikum sto se raspisao al dodje mu na to - laju kere karavane prolaze ja naucih sta je meni dobro, a za ostatak sveta .......... stambriga podelim iskustvo kad god mogu ene da bi nekom koristilo, al brige odavno nemam ČIOPE POBEĐUJU: Kako obična objava o pticama postane izborna noć na srpskom internetu – Mikorist MIKORIST.COM Sediš u jedan ujutru. . . Otvorio si raspravu o zaštićenim vrstama na Velikom ratnom ostrvu. Trideset komentara o čapljama. Petnaest o invazivnim vrstama. Jedan Hahaha samo fali tvoj komentar na FB o busu i giljotini ili da Š _ _ _ _ R GUBI !
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16925 Napisano %s u %s AI halucinacije, tom 1 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano %s u %s #16927 Napisano %s u %s Mozda iz pre 5 minuta, LightMatic reče Koje je ovo pismo ispod ćirilice? Predator?
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16928 Napisano %s u %s Aurebesh čini mi se ali stilizovan LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16929 Napisano %s u %s Vix, chakija and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
Mikorist Napisano pre 9 časa Autor #16933 Napisano pre 9 časa Više ne postoji stvar koju zamisliš a ova sokoćale ne mogu da nacrtaju. Recimo ovo je naslovna za SF knjigu mrcelavi, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
LightMatic Napisano pre 7 časa #16934 Napisano pre 7 časa (izmenjeno) pre 1 sat, Vix reče Nije istina da je jedini, ni ja se nikad nisam na to obazirao. Jednostavno znam da je 99,9% neistinito, mislim kilometraža na autima. Izmenjeno pre 7 časa od LightMatic Vix je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 6 časa Autor #16935 Napisano pre 6 časa DVANAESTOSER™ Enterprise Edition – Mikorist MIKORIST.COM Prvobitna ideja bila je da svaka rupa predstavlja po jedan medij. Negde usput ispalo je da svaka rupa predstavlja jedan sloj modernog Interneta. Twitter LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano pre 6 časa #16936 Napisano pre 6 časa patentiraj! LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano pre 6 časa Autor #16937 Napisano pre 6 časa pre 31 minuta, Zen Mod reče patentiraj! Dodao sam pojašnjenje Ideja za DVANAESTOSER nije nastala iz WC humora nego iz jednog starog teksta Alexa Balka sa The Awl-a. Još pre mnogo godina pisao je da je internet sagrađen na đubretu, da kvalitet i klikbejt žive od istih mehanizama, da su algoritmi optimizovani za pažnju, a ne za istinu, i da sve što mrzimo na internetu uglavnom potiče od istih stvari koje mrzimo kod ljudi. Jedna od njegovih prognoza bila je jednostavna: "Ako misliš da je internet loš sada, sačekaj malo." Godinama kasnije dobili smo više mreža, više sadržaja, više algoritama i više veštačke inteligencije. Na slici se zato vidi dvanaest različitih platformi, ali i jedan detalj koji je važniji od svih natpisa. Sve šolje povezane su na isti kolektor. Pre ili kasnije, svo sranje preliva. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
silentbob Napisano pre 3 časa #16938 Napisano pre 3 časa znaci forum je bio vrhunac socijalne interakcije na internetu, posle toga sve otislo u ...
Vix Napisano pre 3 časa #16939 Napisano pre 3 časa 4 hours ago, LightMatic said: Nije istina da je jedini, ni ja se nikad nisam na to obazirao. Jednostavno znam da je 99,9% neistinito, mislim kilometraža na autima. Bitno je da pali na 'pola kljuca! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah