Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
19 minutes ago, shonne said:

Srecno sa DHL om... emoji3.png

Te veće stvari oće samo DHL-om da šalju, ne samo oni, nego svi. A oni iz DHL su zlo, znam ih dobro i izbegavam.

Napisano

Samo da dodam da DHL u Srbiji uopste nije DHL vec privatna firma koja je platila fransizu i koja dostavu van Beograda velikim delom radi preko podizvodjaca. Rokove carinjenja i dostave koje garantuje DHL ne postuju. Tako da ces platiti cenu DHL a dobiti uslugu losiju od Poste Srbije.

Napisano
19 minutes ago, mutayu said:

Samo da dodam da DHL u Srbiji uopste nije DHL vec privatna firma koja je platila fransizu i koja dostavu van Beograda velikim delom radi preko podizvodjaca. Rokove carinjenja i dostave koje garantuje DHL ne postuju. Tako da ces platiti cenu DHL a dobiti uslugu losiju od Poste Srbije.

Samo da sve stigne u jednom komadu, rokovi nisu bitni, ako ikad naručim.

Napisano
1 hour ago, mutayu said:

Ista stvar je sa UPS-om, morao sam da ovlastim firmu : Express Courier d.o.o. ASC for UPS,  samo ne znam kako uopste nisam platio troskove postarine nit carinu ( izabrao opciju UPS Express Saver - mislim da se tako zove, prilikom kupovine kod Buerklin-a ).

DHL ( taj domaci ) mi jednom doneo nesto ali nisam imao zezanje sa carinom.

Napisano
Evo jedne konstrukcije sa tim NE225 driverom, verzija 4oma. Moja kutija je takođe 40l, taman.
https://pkaudio.webnode.cz/lsm-ne/
Razgovarao sam sa Pida-om na velikom forumu. Vrlo korektan lik. Lepo on radi te kutije.
Pre nego sto udjes u tu avanturu sa kinezima, svaku kombinaciju pre toga dobro prouci.
Napisano

Odgovorili su, za jedan driver NE225W-08 je poštarina oko 85 dolara, sad čekam odgovor koliko je za dva kom. Zato je pisalo da ne šalju za Srbiju. Onda pada u vodu kupovina, ako je toliko skup transport, plus carina i PDV i špedicija.

The shipping cost to Serbia will be more expensive than other european countries, if you agree to pay it, I can open the sales region online for you, Sorry for that

1PCS Original Vifa NE225W-08 8'' Midrange Speaker Driver Unit Neodymium Casting Aluminum Frame Wood Pulp Cone 8ohm/160W

US $84.92 - 84.92

Zašto li je skuplje za Srbiju?

Napisano
22 minutes ago, vladd said:

Neki je svinjac aktuelan u tim "uredjenim sistemima", pa se razvio javasluk, razularivanje "trzista" kada god nisu zadavljeni preciznim propisima.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/stop-diskiminaciji-u-eu-hrvati-do-sada-placali-40-posto-vece-cijene-za-primanje-paketa/9446705/

Ogromna je razlika, za USA je poštarina 47$ za par, a za nas tri puta više. Za susednu Hrvatsku je malo skuplje nego za USA. Ko da smo negde u centralnoj Africi, pa ga nose na glavi 300km.

Napisano

Kompanije nemaju ugovore za sve zemlje, ni opste ni parcijalne, onda sistem osiguranja ne funkcionise, i postarina leti u nebo sa cenom, posto se osiguranja i aranzmani transporta posebno racunaju za "afrikance"...

• 1 month later...
  • 2 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...