Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ajd' ne budali

8K

za te pare odes u RenoFiFi , izaberes i jos ti plate drustvo za prenociste , pored piva i kafe

znam da je 8K neozbiljno ......... al' sta je onda tu ozbiljno

Napisano

ma pusti cenu, saljivdzija

nego je zanimljivo da se ovako nesto pravilo ovde

a da se covek frlja opasno nema zbora

XP-50 ne postoji, mozda se sprema ali ga nema na passlabs strani sa proizvodima

XP-25 i X-ONO takodje se solidno razlikuju i ne verujem da je neko ko je radio sa X-ONO plocicama mogao da zavrsi sa XP-25

XP-25 inace RRP je $10k, sto je manje od 8k EUR

Napisano

iz samog oglasa je jasno da tip ili nema pojma sta prodaje ili ne zna daprenese informaciju

sem toga , trafo Hofman , blek gejt i Kardas mi znace koliko i preklanjski sneg ............

jos narocito kad se trpaju da se vide ( a ne sto i gde treba) ........... sto je mnogo cest obicaj , ne samo u Srbalja

Napisano

A i neki KSA (mislim da je bio 80) je otišao odande za manje soma jura.Kome to išta znači je mogao za ne pretjeranu lovu imati vanvremensko ss pojačanje.

Napisano

Hmmm... :scratch_head:

Ti kao nemaš dovoljno problema u životu? Kad budeš hteo drugi gramofon, dođeš do mene i pokupiš

Postavljena slika

pa se igraš...

Ovaj na slici mu dođe isto k'o Pro-Ject Debut samo ima drugi natpis... Nema automatike, belt drive.. tr, tr, tr... (da ne kažem blablabla...)

Napisano
Ti kao nemaš dovoljno problema u životu?

Joj nemaš pojma šta sam sebi zakuvao pre par dana...

Pisaću u novopridošlim skalamerijama, samo još zera da presaberem utiske :Dizzy:

Inače, ne bih ga ja uzimao, ali vidim da traže dosta para za ovakav gram na k-p pa mi je cena delovala dosta korektno za onog kome treba.

BTW, vidim da i tebi fali malo sikiracije u životu pa si počeo da lageruješ gramofone ko zimnicu :wink2:

Rado ću pokupiti tog lenka, samo da uskladimo termine za posete.

Napisano

jedino sto je zvuk suvi prosek, bilo koji dualov idleras ga obilazi u sirokim krugovima. taj 505 mi bio prvi "ozbiljniji" gramofon...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...