Vix Napisano Juče u 08:58 #2245 Napisano Juče u 08:58 Dokaz da smo dva koraka ispred Evrope, pa mi smo oduvek vozili aute stare (nove) od 10-15 godina ;) LightMatic, BANAT and Aleks je reagovao/la na ovo 3
Aleks Napisano Juče u 11:13 #2246 Napisano Juče u 11:13 Sve čovek u pravu Najjače mi ovo za features, kao ti si kupio auto, on ima full opremu, ali da bi "otkljjučao" recimo automatsku klimu ili adaptivni tempomat, ti se SUBSCRIBE-uješ na to tipa 39$ mesečno plaćaš pretplatu jbt na opremu i onda ti ona otključana Lepo mi dođe da uzmem ovo Mercedes Benz E 124 2.3 Redni WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Mercedes Benz E 124 2.3 Redni, 1988. godište, Limuzina, Benzin + Gas (TNG) 2280 cm3, vozilo prešlo 227000 km, Vršac. Putnička vozila - Polovni Automobili Uložim sredim i da imam da se vozam dobro vrlo prijatno, vrlo polako i oslobođeno Vix, vladd and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
BANAT Napisano Juče u 11:53 #2247 Napisano Juče u 11:53 Ako nas zapadnjaci uskoro opet osinu sankcijama na naftu ja se vracam na mog starog Golf-1, 1,6D iz 1980 , pogotovu sto za njega imam u rezervi i oko 600Kg raznih rezervnih delova . LightMatic, Aleks, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
zerowaf Napisano pre 4 časa #2248 Napisano pre 4 časa Rekao sam sebi da ću, dok ih bude na tržištu s dovoljno malo kilometara, sebi tražiti automobile modelskih godina do 2010. Može biti noviji, ali modelska godina do 2010. Već iza toga sve više i više autoindustrija postaje nalik mobilnoj industriji. Moje potrebe nisu u skladu s onim što danas industrija forsira, a to su uglavnom gradske vožnje. Dva puta mjesečno idem iz okolice Beča u Zapadnu Slavoniju i ne želim ni misliti gdje ću puniti baterije, niti želim dangubiti na planiranje. Dizel, spec snaga ca 100 ks po toni, bluetooth za Spotify s mobitela i (adaptivni)tempomat su moji trenutni zahtjevi. Kad budem išao u penziju....tko zna. Jaguar X100? Onako za dedeka. (U stvarnosti će vjerojatno biti ono što se zatekne u tom trenutku jer ću biti prelijen tražiti i kupovati mačka u vreći) Aleks je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano pre 3 časa #2249 Napisano pre 3 časa Jednom reče Jeremy Clarkson, i to poodavno sam čitao: "Every car made after 2008 is crap" (pri tome misli naravno na modelsku godinu) A ima i novije čak, naravno sve je gora situacija: Just a moment... WWW.AUTOEVOLUTION.COM PS Ja sam čak prezadovoljan i sa običnim tempomatom, ma vrh! zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano pre 3 časa #2250 Napisano pre 3 časa Kontam, da ponovo krene proizvodnja nekog max jednostavnog auta, da ima tek ono neophdno sto se danas trazi (klima, abs), prodavao bi se samo tako... Aleks, zerowaf and Ikaro je reagovao/la na ovo 3
zerowaf Napisano pre 1 sat #2251 Napisano pre 1 sat pre 1 sat, Aleks reče PS Ja sam čak prezadovoljan i sa običnim tempomatom, ma vrh! Isto. Imam na jednom autu adaptivni, a na drugom običan. Oba imaju svoje prednosti kad se na njih nauči. Adaptivni mi dobro dođe kad pokraj Graza vozim kroz tzv IG-L (posebno ograničenje brzine zbog kakvoće zraka), pa smo svi unutar dva km/h. Tu mi adaptivni T. dođe kao odmor. Također u jakoj magli, odnosno kad nenadano uletiš u "zid" od magle. Ako ja ne vidim, on "vidi" onaj kombi sa zamazanim štop svjetlima što na desnoj traci zbog magle vozi 60 km/ iako su svi drugi između 80 i 100.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah