Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Sve čovek u pravu

Najjače mi ovo za features, kao ti si kupio auto, on ima full opremu, ali da bi "otkljjučao" recimo automatsku klimu ili adaptivni tempomat, ti se SUBSCRIBE-uješ na to tipa 39$ mesečno plaćaš pretplatu jbt na opremu i onda ti ona otključana :Dizzy:

Lepo mi dođe da uzmem ovo

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Mercedes Benz E 124 2.3 Redni, 1988. godište, Limuzina, Benzin + Gas (TNG) 2280 cm3, vozilo prešlo 227000 km, Vršac. Putnička vozila - Polovni Automobili

Uložim sredim i da imam da se vozam dobro vrlo prijatno, vrlo polako i oslobođeno :) 

Napisano

Ako nas zapadnjaci uskoro opet osinu sankcijama na naftu ja se vracam na mog starog Golf-1, 1,6D iz 1980 , pogotovu sto za njega imam u rezervi i oko 600Kg raznih rezervnih delova .:shinymj5:

Napisano

Rekao sam sebi da ću, dok ih bude na tržištu s dovoljno malo kilometara, sebi tražiti automobile modelskih godina do 2010.
Može biti noviji, ali modelska godina do 2010.
Već iza toga sve više i više autoindustrija postaje nalik mobilnoj industriji.
Moje potrebe nisu u skladu s onim što danas industrija forsira, a to su uglavnom gradske vožnje.
Dva puta mjesečno idem iz okolice Beča u Zapadnu Slavoniju i ne želim ni misliti gdje ću puniti baterije, niti želim dangubiti na planiranje.
Dizel, spec snaga ca 100 ks po toni, bluetooth za Spotify s mobitela i (adaptivni)tempomat su moji trenutni zahtjevi.
Kad budem išao u penziju....tko zna.
Jaguar X100? 
Onako za dedeka. :D 

(U stvarnosti će vjerojatno biti ono što se zatekne u tom trenutku jer ću biti prelijen tražiti i kupovati mačka u vreći) 

Napisano

Jednom reče Jeremy Clarkson, i to poodavno sam čitao:

"Every car made after 2008 is crap" (pri tome misli naravno na modelsku godinu)

A ima  i novije čak, naravno sve je gora situacija:

WWW.AUTOEVOLUTION.COM

jeremy-clarkson-and-i-share-a-bad-feelin

PS Ja sam čak prezadovoljan i sa običnim tempomatom, ma vrh! :) 

Napisano
pre 1 sat, Aleks reče

PS Ja sam čak prezadovoljan i sa običnim tempomatom, ma vrh! :)

Isto.
Imam na jednom autu adaptivni, a na drugom običan.
Oba imaju svoje prednosti kad se na njih nauči.
Adaptivni mi dobro dođe kad pokraj Graza vozim kroz tzv IG-L (posebno ograničenje brzine zbog kakvoće zraka), pa smo svi unutar dva km/h.
Tu mi adaptivni T. dođe kao odmor.
Također u jakoj magli, odnosno kad nenadano uletiš u "zid" od magle.
Ako ja ne vidim, on "vidi" onaj kombi sa zamazanim štop svjetlima što na desnoj traci zbog magle vozi 60 km/ iako su svi drugi između 80 i 100.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...