Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Sve čovek u pravu

Najjače mi ovo za features, kao ti si kupio auto, on ima full opremu, ali da bi "otkljjučao" recimo automatsku klimu ili adaptivni tempomat, ti se SUBSCRIBE-uješ na to tipa 39$ mesečno plaćaš pretplatu jbt na opremu i onda ti ona otključana :Dizzy:

Lepo mi dođe da uzmem ovo

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Mercedes Benz E 124 2.3 Redni, 1988. godište, Limuzina, Benzin + Gas (TNG) 2280 cm3, vozilo prešlo 227000 km, Vršac. Putnička vozila - Polovni Automobili

Uložim sredim i da imam da se vozam dobro vrlo prijatno, vrlo polako i oslobođeno :) 

Napisano

Ako nas zapadnjaci uskoro opet osinu sankcijama na naftu ja se vracam na mog starog Golf-1, 1,6D iz 1980 , pogotovu sto za njega imam u rezervi i oko 600Kg raznih rezervnih delova .:shinymj5:

Napisano

Rekao sam sebi da ću, dok ih bude na tržištu s dovoljno malo kilometara, sebi tražiti automobile modelskih godina do 2010.
Može biti noviji, ali modelska godina do 2010.
Već iza toga sve više i više autoindustrija postaje nalik mobilnoj industriji.
Moje potrebe nisu u skladu s onim što danas industrija forsira, a to su uglavnom gradske vožnje.
Dva puta mjesečno idem iz okolice Beča u Zapadnu Slavoniju i ne želim ni misliti gdje ću puniti baterije, niti želim dangubiti na planiranje.
Dizel, spec snaga ca 100 ks po toni, bluetooth za Spotify s mobitela i (adaptivni)tempomat su moji trenutni zahtjevi.
Kad budem išao u penziju....tko zna.
Jaguar X100? 
Onako za dedeka. :D 

(U stvarnosti će vjerojatno biti ono što se zatekne u tom trenutku jer ću biti prelijen tražiti i kupovati mačka u vreći) 

Napisano

Jednom reče Jeremy Clarkson, i to poodavno sam čitao:

"Every car made after 2008 is crap" (pri tome misli naravno na modelsku godinu)

A ima  i novije čak, naravno sve je gora situacija:

WWW.AUTOEVOLUTION.COM

jeremy-clarkson-and-i-share-a-bad-feelin

PS Ja sam čak prezadovoljan i sa običnim tempomatom, ma vrh! :) 

Napisano

Kontam, da ponovo krene proizvodnja nekog max jednostavnog auta, da ima tek ono neophdno sto se danas trazi (klima, abs), prodavao bi se samo tako...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...