Vix Napisano pre 3 časa #2245 Napisano pre 3 časa Dokaz da smo dva koraka ispred Evrope, pa mi smo oduvek vozili aute stare (nove) od 10-15 godina ;) Aleks and BANAT je reagovao/la na ovo 2
Aleks Napisano pre 1 sat #2246 Napisano pre 1 sat Sve čovek u pravu Najjače mi ovo za features, kao ti si kupio auto, on ima full opremu, ali da bi "otkljjučao" recimo automatsku klimu ili adaptivni tempomat, ti se SUBSCRIBE-uješ na to tipa 39$ mesečno plaćaš pretplatu jbt na opremu i onda ti ona otključana Lepo mi dođe da uzmem ovo Mercedes Benz E 124 2.3 Redni WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Mercedes Benz E 124 2.3 Redni, 1988. godište, Limuzina, Benzin + Gas (TNG) 2280 cm3, vozilo prešlo 227000 km, Vršac. Putnička vozila - Polovni Automobili Uložim sredim i da imam da se vozam dobro vrlo prijatno, vrlo polako i oslobođeno
BANAT Napisano pre 1 sat #2247 Napisano pre 1 sat Ako nas zapadnjaci uskoro opet osinu sankcijama na naftu ja se vracam na mog starog Golf-1, 1,6D iz 1980 , pogotovu sto za njega imam u rezervi i oko 600Kg raznih rezervnih delova .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah