Vix Napisano Januar 11 #6359 Napisano Januar 11 ▪️RAVE IT! | When you just can’t stop raving—even when heading to a super serious job in a suit and tie! 🕺💼 Never stop dancing, no matter the setting.... | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 26K likes, 1,122 comments - rave.it on November 19, 2024: "When you just can’t stop raving—even when heading to a super serious job in a suit and tie! 🕺💼 Never stop dancing, no matter the setting. Rave on! 🖤✨ ➡️ Follow... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 16 #6360 Napisano Januar 16 kLON JBT LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Vix Napisano Januar 16 #6361 Napisano Januar 16 Svi oni imaju po jednog klo(v)na, namerno ili slucajno Ja mislim da narod uopste ne zna kad je na sceni onaj pravi, a kad dubler recimo Tramp LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 16 #6362 Napisano Januar 16 pre 25 minuta, Vix reče Svi oni imaju po jednog klo(v)na, namerno ili slucajno Ja mislim da narod uopste ne zna kad je na sceni onaj pravi, a kad dubler recimo Tramp Ne bi me čudilo da i ja i ti imamo kosookog klona. Koliko ih mnogo ima mora jedan da liči na tebe. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Januar 16 #6363 Napisano Januar 16 13 minutes ago, Mikorist said: Ne bi me čudilo da i ja i ti imamo kosookog klona. Koliko ih mnogo ima mora jedan da liči na tebe. Ima onaj vic kad u 2sv ratu, amer puca na japanca, pa gleda i kaze: "Sad znam zasto ne mozemo dobiti rat. Ovog lika sam ubio vec 3 puta..." vladd and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
John Coltrane Napisano Januar 16 #6364 Napisano Januar 16 Ilon jeste čajniz ušteko se za sistem, tura slušalice sa alija da je japaner imo bi ovaki sistem LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 19 #6365 Napisano Januar 19 inače čovek nije audiofili - ima kanal o fotografiji. vladd je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 20 #6366 Napisano Januar 20 ezgif-2-87e6639705.mp4 Doktor je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 21 #6367 Napisano Januar 21 Ama neme šanse da je sam mogao sve ovo da smisli što potpisuje...armija ljudi (republikanaca) radi iza ovog....
Mikorist Napisano Januar 23 #6368 Napisano Januar 23 zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano Januar 23 Autor #6369 Napisano Januar 23 ^ Ovo rasteruje pijandure ispred piljarnice Mikorist, zerowaf, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Mikorist Napisano Januar 25 #6374 Napisano Januar 25 oooooo.mp4 Naravno da govori i našim jezikom....
Srecko Napisano Januar 28 #6375 Napisano Januar 28 Hvala Bogu da nas ovakvi ludaci ne voze već voze pakete. Oladio sam se od gledanja!
Leonardo Napisano Januar 28 Autor #6376 Napisano Januar 28 ^ Ovo je igrica, simulator letenja. Ima takvih snimaka koliko želite, čak i fantastičnijih. Srecko je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 28 #6377 Napisano Januar 28 pic.twitter.com/J92W3G4ly0— Ивићка (@ivic_ka) January 26, 2025
Mikorist Napisano Januar 29 #6378 Napisano Januar 29 China makes seats called boneless seats, which are packed in boxes and sent to America.Logistics costs are decreasing, costs are becoming cheaper. pic.twitter.com/Co1gtrBHSf— Tansu Yegen (@TansuYegen) January 28, 2025 Vix je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Februar 9 Autor #6380 Napisano Februar 9 (izmenjeno) Zanimljiva priča o "prilagođenim loptama" u NFL, i o čoveku koji je naparavio ozbiljan posao radeći friziranje novih lopti u super lopte. Izmenjeno Februar 9 od Leonardo
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah