vbraca Napisano pre 4 časa #23 Napisano pre 4 časa Neka neko prvi proba i prenese utiske. Tako nisam verovao, da napojni kabl od 1m, moze uticati na zvuk, pa sam se uverio da moze.
Mikorist Napisano pre 3 časa #24 Napisano pre 3 časa Nisam verovao da slušalice mogu da unaprede sluh i doživljaj muzike kod ljudi starijih od 50 godina, sve dok nisam probao na sopstvenim ušima. Ispostavlja se da hi-end ne počinje u kablovima, već u bubnoj opni. Što je sluh slabiji, to zvučnik mora biti bliže bubnoj opni. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano pre 1 sat #25 Napisano pre 1 sat To je smer daljeg razvoja. HiEnd slušni aparati za zvukoljupce 50+. Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 1 sat #26 Napisano pre 1 sat 5 hours ago, Mingus,Mingus said: Da li je neko probao ove osigurace ili ce ovi takozvani kv majstori da daju savete. dakle, ako ti dam savet, trazices i diplomu na dokaz
Gosha Napisano pre 32 minuta #27 Napisano pre 32 minuta 39 minutes ago, Zen Mod said: dakle, ako ti dam savet, trazices i diplomu na dokaz Dacu ti ja moju dipolomu ako zatreba. Ionako samo skuplja prasinu.
Mingus,Mingus Napisano pre 17 minuta Autor #29 Napisano pre 17 minuta Daje te savete a ne znam da li ste probali.Da li govorite iz iskustva ili onako kako mislite.Postavio sam pitanje da li vredi menjati osigurace i ocekujem odgovor od onih koji su to probali dobili nekve rezultate.Ne mesam se u rad servisera ali ja sam tehnicko lice sada u penziji.Krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih pravio sam neke uredjaje sa prijteljem.Medju prvima Hiragu i Kanedu.VTL...
драган Napisano pre 2 minuta #30 Napisano pre 2 minuta Vec su ti ljudi rekli, ostavi stare osigurace na miru, pogledaj da li se negde sasusio kalaj pa preletuj sasiju, pregledaj kondenzatore. BANAT je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah