Shoba Napisano pre 22 časa #1 Napisano pre 22 časa Da li ima neko da mi pozajmi na slušanje pojačalo sa EL84? SE, PSE... samo ne PP. Hteo bih da steknem nova slušana iskustva jer nisam imao kontakta sa istim u mom sistemu i zašto toliko priče još uvek o lampama u 21 veku.
krca44 Napisano pre 21 časa #2 Napisano pre 21 časa Mislim da odgovor lezi u licnim preferencma ljudi koji vole cevnu tehniku - naime meni cevno pojacalo ili pre svira drugacije od SS tj. prirodnije i cistije ( naravno nije sve idealno i za mene je poredjenje cevi i diskretne tehnike kao poredjenje baba i zaba - vrline i mane na svakoj strani ). LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 21 časa #3 Napisano pre 21 časa ja sta god napravim, meni isto svira revox and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
драган Napisano pre 10 časa #4 Napisano pre 10 časa pre 11 časa, Shoba reče Da li ima neko da mi pozajmi na slušanje pojačalo sa EL84? SE, PSE... samo ne PP. Hteo bih da steknem nova slušana iskustva jer nisam imao kontakta sa istim u mom sistemu i zašto toliko priče još uvek o lampama u 21 veku. zasto ne pp
ManicP Napisano pre 8 časa #5 Napisano pre 8 časa 12 hours ago, Zen Mod said: ja sta god napravim, meni isto svira To je do ušiju u tim nekim godinama... Idem ka tome
Leonardo Napisano pre 7 časa #6 Napisano pre 7 časa ZM obično kaže - Meni je Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 6 časa #7 Napisano pre 6 časa Nije samo slon....Oće ako su zapušeni sinusi , mast (cerumen) u ušima, starost. Duvan....Što je veće izlaganje duvanskom dimu, veće je i oštećenje sluha. Čak i kod pasivnih pušača.
BANAT Napisano pre 1 sat #8 Napisano pre 1 sat 20 hours ago, Shoba said: Da li ima neko da mi pozajmi na slušanje pojačalo sa EL84? SE, PSE... samo ne PP. Hteo bih da steknem nova slušana iskustva jer nisam imao kontakta sa istim u mom sistemu i zašto toliko priče još uvek o lampama u 21 veku. Trenutno nemam nista u komadu ali zato mogu da ti brzo i kvalitetno sastavim jedan mali A-klase 2x7W SET-EL84 stereoblok od odlicnih N.O.S. komponenti , svaki kanal da bude jednostavan dvostepenac sastavljen od jedne izlazne EL84 i jedne polovine od neke ECC.. ,pitanje je samo imas li ti odgovarajuce zvucnike dovoljne osetljivosti/efikasnosti za tako relativnu malu izlaznu snagu pojacala? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah