Shoba Napisano pre 13 časa #1 Napisano pre 13 časa Da li ima neko da mi pozajmi na slušanje pojačalo sa EL84? SE, PSE... samo ne PP. Hteo bih da steknem nova slušana iskustva jer nisam imao kontakta sa istim u mom sistemu i zašto toliko priče još uvek o lampama u 21 veku.
krca44 Napisano pre 13 časa #2 Napisano pre 13 časa Mislim da odgovor lezi u licnim preferencma ljudi koji vole cevnu tehniku - naime meni cevno pojacalo ili pre svira drugacije od SS tj. prirodnije i cistije ( naravno nije sve idealno i za mene je poredjenje cevi i diskretne tehnike kao poredjenje baba i zaba - vrline i mane na svakoj strani ). LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 12 časa #3 Napisano pre 12 časa ja sta god napravim, meni isto svira LightMatic and revox je reagovao/la na ovo 2
драган Napisano pre 2 časa #4 Napisano pre 2 časa pre 11 časa, Shoba reče Da li ima neko da mi pozajmi na slušanje pojačalo sa EL84? SE, PSE... samo ne PP. Hteo bih da steknem nova slušana iskustva jer nisam imao kontakta sa istim u mom sistemu i zašto toliko priče još uvek o lampama u 21 veku. zasto ne pp
ManicP Napisano pre 9 minuta #5 Napisano pre 9 minuta 12 hours ago, Zen Mod said: ja sta god napravim, meni isto svira To je do ušiju u tim nekim godinama... Idem ka tome
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah