Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ja nisam ljubomoran, ali mi se zavrti u glavu kad vidim gde ih stavio...sve me stra da ne padnu od visine. Turaj bre to na sigurnije mesto :)

Napisano

@Zen Mod vi'm, al' ne razabiram zašto - ti i onaj zzz (ev.zzz.. [emoji4] ) opustošiste zemlje SFRJ sa onijem RCA zvučnjacima [emoji4] da sam ja neka vlas' odma bih vam to rekvirirao.. i brkove počupo uzgred [emoji3]

Napisano
ja nisam ljubomoran, ali mi se zavrti u glavu kad vidim gde ih stavio...sve me stra da ne padnu od visine. Turaj bre to na sigurnije mesto [emoji4]
netje, ne se sekiraj - veri je stabilno, ravna im ta površina na koju se oslanjaju..
Napisano

mene dosta jedan par , al' da je minat

:rofl:

dalje komplekse lecim sa Tannoyima ...... Iskrama ....... Cabassecama , Beyamama , Elipsonama ....... nikad dosta zvucnjaka :P

tannoy-autograph-professional-speakers-3.jpg

Napisano
ma 'ajte molim vas, kad je HPD bolji od Golda [emoji3]
xmm.. msm, od golda naravno da nema boljeg :) ali HPD ide nešto niže, uz veoma sličan (isti) karakter.. za sada..
Napisano
4 minutes ago, Woland said:

xmm.. msm, od golda naravno da nema boljeg :) ali HPD ide nešto niže, uz veoma sličan (isti) karakter.. za sada..

Cuj nesto nize, ide u podrum ako je Gold na tavanu :D

Napisano

rano je još, za sad čujem da bas ide dublje, možda su ukupno blago agresivniji, bolje da kažem - nešto imaju jači attack, ali uz onu Tannoy mirnoću.. veeoma slično.. HPD deluju kao da su novi, vešanje sigurno jeste, možebiti da im treba usviravanje..

Napisano
41 minutes ago, Zen Mod said:

ma nista to ne valja ....... ni kod Dache , ni kod Wolanda .........

:D

I ja kažem...bezveze.:D

A ja mislio da će Fony prosvirati bolje ako mu stavim hrastove planjke na uha....:lol:

Napisano

mislim da cu , cisto radi lepote , da napravim sebi za radionicu buffer sa 6H13C (jedna po kanalu) i ufuram i Iron Turtle  u isti box

ete , da svekli i greje ...... dosta mi ovi buba

6Н13С.jpg

Napisano
24 minutes ago, Zen Mod said:

mislim da cu , cisto radi lepote , da napravim sebi za radionicu buffer sa 6H13C (jedna po kanalu) i ufuram i Iron Turtle  u isti box

ete , da svekli i greje ...... dosta mi ovi buba

6Н13С.jpg

ako je cisto zbog lepote, mozes i sa GM 100.

:lol:

Napisano
1 hour ago, skrstic said:

Cuo sam za za zamenu kondenzatora, OP ampova, lampi ali ovo nisam. E svašta.:yikes:

kako? pa ja na nedeljnom nivou džoram levi na desni, a na mesečnom Gold sa HPD.. kakav danak neiskustvu .. :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...