Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 43 minuta, Mikorist reče

Jel bolje od DDDAC ? Ili je isto :D

Tek cemo da izludimo u sredu skroz sa ovom mojom skalamerijom :P

Sa trafoom slično. DDDAC je malo basovitiji a ostalo onako liči. Bez trafoa zvuk suvlji, nema dovoljno kako bih rekao, lepršavosti. Ne probah AD1865 sa trafoom a mogao sam. Kad stignu AD1860 to ću probati, dotle piči PCM63 da se malo sve "razradi".

Napisano
pre 2 minuta, NIXIE reče

Bez trafoa zvuk suvlji,

Kod mene je sličan fenomen kad DAC yakačim na Irona. Bolje svira kroz njega.

A PC jok. Svira jezivo i sa i bez Irona . DAC ubica. :risitas:

Napisano

PC ti ima neki buffer za slušalice iza OPA, dak nema. Po meni ni jedan od tih Bursona i Sparkosa nije prava stvar za sluške od 32oma.

Napisano
Upravo sada, NIXIE reče

PC ti ima neki buffer za slušalice iza OPA, dak nema. Po meni ni jedan od tih Bursona i Sparkosa nije prava stvar za sluške od 32oma.

Ima sense čip. Prilagođava se uređaju na koji ga zakačiš trenutno. Slušalice, mixeta, preamp. amp....Štagod...

Napisano

Po meni ovo je jako dobro i ako su u napajanju kineski regulatori u Samwha kondenzatori. Na samoj dac pločici je Elna Silmic i po neki Ničikon (valjda).

Napisano

Ožičenje Dunavko i malo VDH CS18. Konektori svuda, to može da se sve još poboljša ko oće da se troškari. Na AD1865 su NIC i Panasonic elkosi.

Napisano
pre 3 minuta, Mikorist reče

Ima sense čip. Prilagođava se uređaju na koji ga zakačiš trenutno. Slušalice, mixeta, preamp. amp....Štagod...

Plus ako nije dovoljan gain ima prekidač za dodatni. :risitas:

Napisano
1 hour ago, NIXIE said:

Dodao sam neke trafoje 1:1 na izlaz daka. I bolje je. iste sam turio u DDDAC. Sad čekam da još neko potvrdi da nisam načisto poludeo. :hot:

IMG_20230513_165104_copy_1664x1248.jpg

Nisi. :D

Napisano
11 minutes ago, NIXIE said:

Ožičenje Dunavko i malo VDH CS18. Konektori svuda, to može da se sve još poboljša ko oće da se troškari. Na AD1865 su NIC i Panasonic elkosi.

Psu elco capsi ispred regulatora sto nizi esr, posle sto manji leakage, pokazalo se kao naj varijanta :) Al' zavisi od regulatora. Mozemo videti ako mi preostanu od projekta nekoliko njih. 

Napisano
1 hour ago, Mikorist said:

Nosim i slušalice u sredu.  :risitas:

Nista nece da se veruje bez slika 😁😛

Napisano
Pre sat vremena, NIXIE reče

Treba mi nezavisna potvrda. Mada, isti je efekat bio i na DDDAC.

Dodao si trafoe posle operacionih ?

Napisano

Znaci da onaj cova ( JElabs ) nije lupetao kad je to isto radio i pisao da je njemu to bolje.

:bad_boys_20:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...