Woland Napisano April 18, 2020 Share #1 Napisano April 18, 2020 axa, ajd da vas vidim.. bolje to, nego da vas čujem [emoji3] pazi - p(j)esma nas je održala [emoji846] sasvim spontano, danas posle klope (teškoe) javilo se samo: Azra Karta za sreću stojim na uglu prijepodnevni sat žicam kartu za svoje snove i da me poštediš kada ti kažem da te volim [emoji56] zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano April 18, 2020 Share #2 Napisano April 18, 2020 Dobra ideja! Ne mogu reći da sam danas išta zapjevao čak ni u sebi, ali kad mi prvi put dođe odat ću se ovdje. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Spachek Napisano April 18, 2020 Share #3 Napisano April 18, 2020 Trenutna faza, od decijih pesmica mogu da istresem sta vam padne na pamet...[emoji16]Sent from my SM-A520F using Tapatalk Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 18, 2020 Share #4 Napisano April 18, 2020 ja radim domace, kad smo kod decjih pesmica msm, profesori neuki, pa salju djeci (srednja skola) zadatke u pdf, srecom na Google Study Groups organizovano, pa nekako mogu da edituju pdf e ne bi li uradili zadatke a pevusim Ramble On od Zepp to ako me ne ufati Magma Kohntark od ranog jutra Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ubledeli Napisano April 18, 2020 Share #5 Napisano April 18, 2020 @Woland u jednom pravcu... @Zen Mod https://www.sejda.com/pdf-editor ovo mi je dalo dobre rezultate za editovanje pdf-a On Topic, ne pevam nista, valjda nisam toliko tuzan trenutno kad smo decijih pesmica, evo vam jedna narkomanska za odrasle https://www.youtube.com/watch?v=zyBxB_ku2ZE p.s. podrzavam temu u potpunosti Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 18, 2020 Share #6 Napisano April 18, 2020 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
vladd Napisano April 18, 2020 Share #7 Napisano April 18, 2020 Al' je lep ovaj svet al' hebiga sad ce pet... djmilicic and guja011 je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
2a3 Napisano April 19, 2020 Share #8 Napisano April 19, 2020 Svi becari zene oterali dejanco32, Aleks, Woland and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano April 19, 2020 Share #9 Napisano April 19, 2020 Dok stojim za šankom delimično pijan mrzeci po malo i sebe i druge .... Woland, vladd and black coffe je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano April 19, 2020 Share #10 Napisano April 19, 2020 Deep Purple - Strange Kind of Woman Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dunavko Napisano April 19, 2020 Share #11 Napisano April 19, 2020 nije deep al je nase https://www.youtube.com/watch?v=5d1HWklOlN8 aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
чика-Брка Napisano April 19, 2020 Share #12 Napisano April 19, 2020 Спасибо. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dunavko Napisano April 19, 2020 Share #13 Napisano April 19, 2020 nicevo.da zdravstvujet serbija i rosia.net amerika,ua dolar,viva evro.i moj slogan iz 70-tih godina koji se moze primeniti i danas ,pogotovo je aktualan ovde na forumu,dapace - onanizam pospesujet organizam!!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano April 19, 2020 Share #14 Napisano April 19, 2020 za vasu ljubav prema Majcici Rusiji , korisno procitati "Solzhenytzin" od Joseph Pierce ; autorizovana biografija posle citanja ce se zanovi gradivo: -kol'ka muda je taj covek stvarno imao!! -ce se jos i vise voli a vala i mrzi Majcica nas i Rusa 300 milijona, sta mu dodje Колымская трасса ili dve, narod ce sve to pozlatiti msm jbm ti ruse, ova moja stalno radi na nekim prevodima, ponekad vise ne znam na kom jeziku mislim Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dunavko Napisano April 19, 2020 Share #15 Napisano April 19, 2020 ima da volis majcicu,ko te pita.neces valjda kokni-kolu.doduse ima i takih.sta ces,mi smo cudan narod.svako svoje..prvo salmova,pre toga cehova,uz votku leba pod nos pa u grlo.prvo savladati Mihajla Mihajlova pa onda Keruaka.mora da se pravi razlika..i kad se peva ima da se place Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dunavko Napisano April 19, 2020 Share #16 Napisano April 19, 2020 uciteljica perici: ajde jednu recenicu. perica:slon peva na grancici. dobro perice,sta je u toj recenici slon? perica:ptica pjevacica Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aleks Napisano April 19, 2020 Share #17 Napisano April 19, 2020 Ono što mi je trenutno na umu, iz potpuno nepoznatih razloga (verovatno čuo negde usput pa se uvrtelo): "Caki caki cale, kupi mi sandale, ali pazi cale da ne budu male" I TAKO DALJE BEM TI SUSHU Inače ovih dana okolina kontroliše muziku, kad pustim Gorgio by Morodor odma me gledaju čudno, a dominira mix Aca Lukas Džej pa kaže NAPRED NAZAD NEMAM GDE LIČNA KARTA PRAZNA JE Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano April 19, 2020 Autor Share #18 Napisano April 19, 2020 ^ e, pa baš to - pesma koja ti se mota po glavi, pa pronađe put [emoji846] youtube linkova ima po raznim temama Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano April 19, 2020 Share #19 Napisano April 19, 2020 Moj stari već godinama.....On je trideset peta-šesta....bez škole detinjstva i hleba...podmeće leđa za realizam.... ..... Otprilike tako jer se nisam sam od sebe mogao sjetiti teksta, ali muzika i djelovi pjesme se vrte po glavi i nikako pospajati dijelove. Morao sam si na kraju pustiti da se izvrti cijela i izađe iz sustava. Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
guja011 Napisano April 19, 2020 Share #20 Napisano April 19, 2020 Balkan Trideset peta-sesta Moj stari vec godinama okrece bicikl svakog dana od kuce do preduzeca prva, druga, treca On je tridesetpeta-sesta bez skole, detinjstva i hleba on je tridesetpeta-sesta uvek tu kad zapeti treba On je tridesetpeta-sesta vecno treca smena on je tridesetpeta-sesta bez kravate, umorna i povijena Minimalac svakog prvog mala firma, sta ce sutra biti topao hleb i litar mleka akontacija, zajmovi, krediti On je tridesetpeta-sesta ne razume svaki izam on je tridesetpeta-sesta podmece ledja za realizam On je tridesetpeta-sesta preko sindikata na more on je tridesetpeta-sesta uvek u parteru, nikad gore zerowaf and Fly carpenter je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
guja011 Napisano April 19, 2020 Share #21 Napisano April 19, 2020 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano April 20, 2020 Share #22 Napisano April 20, 2020 Moraš prvo puzati da bi znao hodati a, kad te stvarno sve uza zid pritisne digni glavu nedaj se , pjevaj pjesme .... Woland je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah