Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

čitao sam ovu temu dok se "krčkala", dan za dan, a sada sam je pročitao celu od početka do kraja u cugu, nemate pojma koliko je luda :thumbup:

Napisano

Uh.... da čuješ samo kako D10 svira kad prođe kroz Zenove iskre - 600:600  - taman mu digne onaj harmonik za onoliko da zvuči kao cevulja - ovo ne skidam sa slušalica :smesna:

Napisano

ma idi bre, 3 dana već imam DAC, još nisam čuo 5 pesama na njemu, nisam ga još ni nakačio na "glavni sistem", a i čekam da mi se F5 vrati kući. mnogo posla, ne stižem, kad dođem kući samo mi se odmara i kucka po forumu :tongue10: ima se kad...

Napisano

Mazn'o si mi dac ispred nosa... Kontaktiram lika, kaže samo što ga prodao... Još se izvinjava... Ako, uživaj u prepravkama... I mene to interesovalo baš da čujem, pošto sa khadasom nisam bio nikako zadovoljan...

Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока

Napisano

Molim misljenja za sledece konvertere, ukoliko je neko naravno imao prilike da se druzi sa njima. Sta bi bio najbolji izbor?

Parasound Z-dac

Audiolab m-dac

Hegel hd 10

Hegel hd 11

Project dac box DS

Music Hall dac 25.3

Napisano
6 minutes ago, Spachek said:

Zato i pitam, sto sam trenutno u No.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Pa sto mene pitas onda? Pitaj njih :P

Napisano
1 hour ago, kilder said:

Mazn'o si mi dac ispred nosa... Kontaktiram lika, kaže samo što ga prodao... Još se izvinjava... Ako, uživaj u prepravkama... I mene to interesovalo baš da čujem, pošto sa khadasom nisam bio nikako zadovoljan...

Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока

e sorry, ali znaš kako, meni kad nešto ode ispred nosa obično ubrzo naleti neki još bolji i drugačiji deal  pa i tebi to isto želim :music:

Napisano
pre 8 minuta, Mikorist reče

ne mora da ima pot. mož da ga staviš na max - a da DAC reguliše volume. tako peva NAJBOLJE

Wrong. (i onaj zvuk: EEEEK)

Ajd ponovo.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...