Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 935
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

bolje bi ti bilo da vratis dezurno gundjalo i namcora na vorum , nego sto lepis Cetifix folije kojekude :Viannen_loungelizard:

post-2-0-61665800-1309889920_thumb.jpg

Napisano

Zvaćemo ga UGLJEŠA - Carbone :)

Ma jok, copy-pasta Carbonara... :buehehe:
Napisano

Е сад је стварно кичерај, терај на елоксирање.

Ili možda još bolje, na lakiranje pa da posle mesec dana krene lak da se ljušti... :sarcastic_hand:

Ovom folijom oblažu Porsche-e i slične zverine...

Eve ti ga Ferrari obložen jednom od svetlijih nijansi...

Postavljena slika

Postavljena slika

:P

E, sad kaži da je kič. Onda ti je i omiljeni F. kič... :rofl:

http://www.difol.net/materials/vinyl.html

http://www.difol.net/products/orafol/oracal/975/oracal975.html

Napisano

Prostudiraj linkove, pa onda komentariši.

Napisano

Super! :good2: Zasta mu je onaj shiber gore?

Da može da se vide lampe a i u slučaju da želim da se poigram sa varijetetima ECC88/6922/6DJ8/PCC88/E88CC, ne moram da skidam ceo poklopac, a na pločici za svaku cev, postoji trimer za ugađanje napona/parametara grejanja (vidi se na el.šemi i pločicama) :)
Napisano

Postoji i drugo idejno rešenje, a nisam siguran da li bi tako bilo bolje... ili ne...post-13-0-00868400-1310045659_thumb.gif

Napisano

Postoji i drugo idejno rešenje, a nisam siguran da li bi tako bilo bolje... ili ne...post-13-0-00868400-1310045659_thumb.gif

Meni bolja ona prva.
Napisano

Meni bolja ona prva.

I meni, nego, čisto sam se poigravao opcijama... Kad predam na seckanje/rendanje/graviranje, gotovo... Prva verzija je bila sa imenima svih koji su na neki koristan i pozitivan način doprineli projektu pa se to malo odužilo, takvu etiketu bi mogao eventualno sa zadnje strane da stavim, ali mislim da je CopyLeft DIY Audio.rs zapravo nejbolje rešenje :)
Napisano

Изгледа лепо али за корице неке књиге, није за предњу плочу. Такође и писана слова и карбон фолија, некако....... :scratch_head:
Napisano

I meni je nekako neobično, mada i F kombinuje pisana i carbon.

post-11-0-34597500-1310050585_thumb.jpg

Слажем се у потпуности :good2: , али амблем је далеко старији од карбона, а и у питању су само два слова.

Можемо да им опростимо бар толико :blush::acute:

Napisano

Ako bilo koga zanima, font je odabran jer je veoma slobodoručan. Ništa kitnjasto, niti da kažem "uštogljeno" ili "kruto" kao što su razni tipovi Garamonda. Uostalom, i DIYAudio.rs je upravo takav: slobodouman. Ovoliko zezanja, druženja, kolegijalnosti i tolerancije retko gde da ima.

Možda posle ovoliko zezanja, neko više i ne može da se seti u čemu je jedinstvenost ovog projekta? Ovo je prvi, nadam se, ne i jedini DIY uradak koji je potpuno originalan po izvedbi (u smislu da nije klon/kopija nekog komercijalnog ili nekomercijalnog uređaja), a uz to, što mu je najveća vrednost, rezultat kolektivnog rada, učešća u projektovanju, nabavci delova, savetima i sugestijama...

Moj deo "krivice" se svodi na ideju da se projekat pokrene i realizuje. Najveći deo sam i izfinansirao, ali je dobar deo materijala/delova praktično donacija drugih članova foruma. Neki su mi pomogli da mi učine jer smatraju da sam im nekad u prošlosti pomogao, a neki su to učinili bez da sam ih ikada bilo čime zadužio. Sipi je specijalno za ovaj projekat prilagodio svoju verziju Cirklotrona sa lateralnim MosFetima, Zen je iskonstruisao cevni deo i napajanje za isti, Guja me naučio kako od dobre ideje umesto loše, napraviti korektan nacrt pločice, a pločice o svom trošku nesebično izradio i poklonio mi, Leonardo me natovario gomilom korisnih saveta i zanatlijskih trikova... Da i ne ređam dalje, spisak je podugačak, mnogi članovi foruma su mi na neki način pomogli da od suvoparne ideje dođem do upotrebljivog rezultata; bilo da su me nečemu naučili ili pomogli na neki drugi način. Zato meni ovo pojačalo mnogo više znači i više vredi nego bilo koje drugo pojačalo ili audio uređaj koji sam pravio. Nadam se da će kada bude potpuno završeno, i muzikalnošću i kvalitetom opravdati sav ovaj trud... Svih onih koji su učestvovali ... :drinks:

Napisano

Ovo je prvi, nadam se, ne i jedini DIY uradak koji je potpuno originalan po izvedbi (u smislu da nije klon/kopija nekog komercijalnog ili nekomercijalnog uređaja), a uz to, što mu je najveća vrednost, rezultat kolektivnog rada, učešća u projektovanju, nabavci delova, savetima i sugestijama... Zato meni ovo pojačalo mnogo više znači i više vredi nego bilo koje drugo pojačalo ili audio uređaj koji sam pravio. Nadam se da će kada bude potpuno završeno, i muzikalnošću i kvalitetom opravdati sav ovaj trud... Svih onih koji su učestvovali ... :drinks:

1. Не пазиш на часу-није први :angry27: 2. А шта се ту на крају направило :shok::cheers:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...