Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Evo, malo kozmetike, izbačen kratkospojnik.post-13-0-14810300-1308603747_thumb.gifpost-13-0-24617400-1308604310_thumb.gif

• Odgovora 935
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Što reče sinoć Dr. Henry Walton Jones, "Sada smo u godinama kada život sve manje daje, a sve više uzima" ...

Napisano

joj si ti ikad cuo za star gnd , sense vod i slicne baljezgarije ?

Napisano

joj si ti ikad cuo za star gnd , sense vod i slicne baljezgarije ?

Za baljezgarije sam čuo, naravno. To bar umem i sam... :buehehe:
Napisano

HybridREGw.JPGhttp://www.diyaudio.rs/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=12781

Napisano

Hoce li biti i ovih plocia? :Viannen_loungelizard:

Da li misliš da bih se klao sa crtanjem pločica samo da izgubim dva cela popodneva? :connie_nutzo::icon_u_cosak:
Napisano

Inače, dobio sam primedbu dizajnera šeme da pojma nemam pa mi je rečeno da to što ne valja, popravim. Popravljeno...post-13-0-76623700-1308688993_thumb.gifElem, prvi od gore je ispravljač za dve ECC88. Sledeći od gore je "enchanced sa LM337" by Sipi, a na ulaz će ići 15VAC, sa izlaza plus ide na masu, tj GND a izlaz je -15VDC. Donja dva ispravljača će dobiti po 9VAC a na izlazu je bitno da bude više od 10VDC. Zanemariti natpise koji kažu 10VAC i 10VDC, to je samo forme radi... :Viannen_loungelizard:

Napisano

Eve i delova tj oznaka i vrednosti. Podrazumeva se da se u određenim vrednostima može odstupati ako je potrebno.post-13-0-75764600-1308719460_thumb.gif

Napisano

Malo se još doterivalo. Slike kada bude odobreno od vrhovnog... ...Luxeonmeistera... :sarcastic_hand:

Napisano
post-13-0-47420400-1308818647_thumb.jpgOvako bi nekako moglo da bude kućište. Pogled sa strane dna i zadnje ploče. Slotovi su ispred hladnjaka, vent 92x92 tačno iza, i još pride ima dovoljno mesta za sve konektore itd...
Napisano

IEC za 220Vac turi na dno uz jedan lufter, pa ga vodi oklopljenim kablom do trafoa

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...