Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #661 Napisano Januar 18, 2021 pre 1 minut, NIXIE reče A i ne vidi se dok se ne zavučeš iza uređaja. zato Zen drži naopako SISSY NIXIE je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #662 Napisano Januar 18, 2021 ali stoji ovo to kaže Lemić.... da krenemo od lemova i štampane pločice koje su uglavnom običan bakar - može od kineza da se naruči pločica sa 5N - posrebrena - i žao mi što misam radio IRON sa njom....ali je skupa kao SP kajgana....
parabolis Napisano Januar 18, 2021 #663 Napisano Januar 18, 2021 13 minutes ago, Mikorist said: msm - stvar ukusa - ali stvarno čuči Ako moze par reci o zvucnim "dometima" doticnih terminala.
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #664 Napisano Januar 18, 2021 Nisam probao druge terminale pa ne znam čime da ih uporedim... Ako me pitaš generalno za zvuk Sissy - nije ni lampaški ni tranzistorski zvuk - neutralno - topao zvuk - nema zrnastu strukturu kao lampe - ali se lepi za uši zvuk isto kao kod lampi - ima taj lepak za uši - šećer... Upravo slušao danas - 1971. Johnny Hartman - For Trane, Muddy Waters - Folk Singer, Patricia Barber - Cafe Blue...Prirodnost je nadrealna - potpuno te uvuče u sebe u drugu dimeniju...Brzina ovog pojačala je neuporediva sa bilo čim...Jednostavno nema šanse da provalim da me laže - da nije lajv... Svira bolje i od lampi i od tranzistora. . parabolis je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano Januar 18, 2021 #665 Napisano Januar 18, 2021 34 minutes ago, Mikorist said: Nisam probao druge terminale pa ne znam čime da ih uporedim... Ako me pitaš generalno za zvuk Sissy - nije ni lampaški ni tranzistorski zvuk - neutralno - topao zvuk - nema zrnastu strukturu kao lampe - ali se lepi za uši zvuk isto kao kod lampi - ima taj lepak za uši - šećer... Upravo slušao danas - 1971. Johnny Hartman - For Trane, Muddy Waters - Folk Singer, Patricia Barber - Cafe Blue...Prirodnost je nadrealna - potpuno te uvuče u sebe u drugu dimeniju...Brzina ovog pojačala je neuporediva sa bilo čim...Jednostavno nema šanse da provalim da me laže - da nije lajv... Svira bolje i od lampi i od tranzistora. . Svira bolje i od lampi i od tranzistora.
NIXIE Napisano Januar 18, 2021 Autor #666 Napisano Januar 18, 2021 pre 32 minuta, Mikorist reče Svira bolje i od lampi i od tranzistora. A napravljen od tranzistora.
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #667 Napisano Januar 18, 2021 da...zvuči ludo - ali tako svira. bolja žica samo još više pojačava taj efekt. imam utisak da nijedan elektorn ne može da mu promakne.
чика-Брка Napisano Januar 18, 2021 #668 Napisano Januar 18, 2021 4 minutes ago, NIXIE said: A napravljen od tranzistora. da svira bolje od tranzistora, ajde de. a da svira bolje od lampe ... tesko.
vladd Napisano Januar 18, 2021 #669 Napisano Januar 18, 2021 Kakvi tesko, pa to mu je posao, da namaze lanpu na lebac mekani, a tranzistori su vec ...
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #670 Napisano Januar 18, 2021 pre 2 minuta, чика-Брка reče a da svira bolje od lampe ... tesko. bolje i to 2 do 3 puta
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #671 Napisano Januar 18, 2021 A slušao sam i famozni NAT - pa znam sa čime poredim
NIXIE Napisano Januar 18, 2021 Autor #672 Napisano Januar 18, 2021 Čika brko, to ti je sve subjektivno, neš vjerovat ali postoje ljudi koji ne vole zvuk lampi, šta god to značilo. Postoje loši i dobri lampaški uređaji. Ja već duže vremena pričam da najbolje zvuči kombinacija lampi i tranzistora, nekako se dopunjuju. A Mika je premostio sve to sa tim specifičnim tranzistorima. I tako, traje ova zabava bez kraja.
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #673 Napisano Januar 18, 2021 Ili sam ja gluv - ili ste vi drugi gluvi...Bolje od NAT
shonne Napisano Januar 18, 2021 #674 Napisano Januar 18, 2021 14 minutes ago, NIXIE said: A napravljen od tranzistora. nisu to tranzistori, nego liftovi vladd and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #675 Napisano Januar 18, 2021 a možda je ipak do žice Ili su loši konektori na NAT shonne and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #676 Napisano Januar 18, 2021 još samo je ostalo Šindo da čujem http://www.shindo-laboratory.co.jp/ pa ću da vam kažem krajnji sud
Mikorist Napisano Januar 18, 2021 #677 Napisano Januar 18, 2021 Pre sat vremena, NIXIE reče neš vjerovat ali postoje ljudi koji ne vole zvuk lampi, šta god to značilo. Postoje loši i dobri lampaški uređaji. Ja već duže vremena pričam da najbolje zvuči kombinacija lampi i tranzistora, nekako se dopunjuju. A Mika je premostio sve to sa tim specifičnim tranzistorima. I tako, traje ova zabava bez kraja. ama ja najviše volim pasulj od kuvanih jela - žena voli boraniju... a prdi se i nadima od oboje Kablovi mu dođu kao SAČ - aroma je bolja sa 5N...Neko voli više bibera
Zen Mod Napisano Januar 18, 2021 #678 Napisano Januar 18, 2021 2 hours ago, Mikorist said: meni je VIBORG 5N na pojačalu... puko sam 120 evra za 4 komada... jedva sam naterao Zena da zalemi to i VDH svojeručno a jok, ZM vise nista ne lemi Mikumu - posalje mu rinfuzno, pa neka lemi 1 hour ago, Mikorist said: ...... nema zrnastu strukturu kao lampe ........ . koje si ti to lampe slusao, da je zrnasto? il lanpas nije valjao, ili usi ene , da ti ja napravim lanpu, ne bi znao sta je unutra dok ne pogledas (zakljucak - ja ne znam da napravim dobar lanpas) Vix and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1
NIXIE Napisano Januar 18, 2021 Autor #679 Napisano Januar 18, 2021 Ај залеми му барем оне ситне жице од АВЦ.
чика-Брка Napisano Januar 18, 2021 #680 Napisano Januar 18, 2021 14 minutes ago, Zen Mod said: a jok, ZM vise nista ne lemi Mikumu - posalje mu rinfuzno, pa neka lemi koje si ti to lampe slusao, da je zrnasto? il lanpas nije valjao, ili usi ene , da ti ja napravim lanpu, ne bi znao sta je unutra dok ne pogledas (zakljucak - ja ne znam da napravim dobar lanpas) (zakljucak - ja ne znam da napravim dobar lanpas) pa znas valjda bolje od Lebena i slicne konfekcije.
zerowaf Napisano Januar 18, 2021 #681 Napisano Januar 18, 2021 pre 17 minuta, чика-Брка reče (zakljucak - ja ne znam da napravim dobar lanpas) pa znas valjda bolje od Lebena i slicne konfekcije. Ma zna, ali nece zajebant jedan!
vinko Napisano Januar 18, 2021 #682 Napisano Januar 18, 2021 Kako nece, ima Zen sto je skinuo EAR i plocice cak napravio.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah