Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
Just now, krca44 said:

Ne znam ni ja , samo sam pitao coveka sa karticom oko vrata sta svira ( juce ) i to mi rece.  Zato sam stavio :D

. . . 

Ocigledan lapsus doticnog najverovatnije lezi u tome da Sumiko MC zvucnica ide kao kombo sa McIntosh gramofonima.

Napisano

Da pojasnim, znam da Clearaudio pravio gram za Mc kako to oni traze, ja pitao koja je glava i to mi covek rece, da je Sumiko uradio glavu za Mc.

Ako je on mene lagao, lazem i ja vas

:D

Napisano
5 minutes ago, Mikorist said:

Treba ići na žive svirke češće. :D

I to je relativno. Npr. ovaj performans u hotelu u neadekvatnom prostoru ( ono, mogli su iskoristiti neku od vecih soba, a ne da bude neobavezna svirka u holu gde je akustika problematicna ).

Takodje, recimo, poslednja dva koncerta koje sam posetio su susta suprotnost. Ralph Towner, akusticna gitara, solo, dvorana kulturnog centra Pancevo u okviru dzez festivala vs. 40 godina Bauhaus benda u Hangaru, Luka Beograd. 

Da se izrazim simbolicno - med & mleko ( R. Towner ) vs. krv, znoj & suze ( P.Murphy i ekipa ) :)

Napisano

meni je zvuk nigel kennedyja na otvaranju bemusa bio fenomenalan

Napisano

Meni zao/krivo sto ovog puta nisam mogao doci, ne toliko zbig sprava, vise da se vidim sa ljudima. Ali, bilo malo vise porodicnih obaveza tokom vikenda. Bice valjda drugi put...

Napisano
3 hours ago, Mikorist said:

ovo je već  fetiš . :sarcastic_hand:

Verovatno najbolji Troelsov zvučnik svih vremena, ali za ograničenu klijentelu novčano i prostorno.

Napisano
4 hours ago, Woland said:

slušao neko novi Kuzmin gram? bio je u sobi gde su bili Roberto i BM

Jesam. 

IMO je bio "lagano" pobednik u cetvoroclanoj "ekipi" koju sam slikao i postovao.

Inace, to je bio triling KUZMA-i ili Kuzma na kub(treci).

Znaci, baza, rucica i MC zvucnica. :)

Napisano
13 hours ago, Woland said:

slušao neko novi Kuzmin gram? bio je u sobi gde su bili Roberto i BM

slušao ali nisam bio impresioniran

zanimljivo je da su malo puštali gramofon malo cdp pa je mogla da se čuje razlika

mnoooogo bolje je zvučao onaj vivaldi cdp od kuzme što me iznenadilo, ali to je samo moje mišljenje, nekima je bilo obrnuto

Napisano
2 hours ago, crni. said:

slušao ali nisam bio impresioniran

zanimljivo je da su malo puštali gramofon malo cdp pa je mogla da se čuje razlika

mnoooogo bolje je zvučao onaj vivaldi cdp od kuzme što me iznenadilo, ali to je samo moje mišljenje, nekima je bilo obrnuto

Taj Stabi R, je bio u skoro pa entry konfiguraciji (ručka i zvučnica).. koji je phono bio na njemu?

Napisano

jel se meni učinilo ili se taj pot okreće samo na blagi dodir, kao da ima senzor pokreta

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...