Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
Just now, Miko said:

Mnogo si bre naporan :msn-rofl:

a jes

msm zaebancija je zaebancija

al na tehnickom forumu lupati ko Maxim po diviziji......... pa moras da trpis naporan komentar

:smesna:

i jos sam ja dobar ........ cekaj da ti Vladd odgovori ......... kad ga uvije, neces ni razumeti da si lupio glupost  :rofl: 

Napisano
pre 12 minuta, NIXIE reče

Šta ima veze kaki su magneti, izmeri se postojeće stanje i prema tome pravi kutija. Jednostavno.

U zadnjih 12 godina nisam video da je nieko merio Tannoy i okačio grafik ovde. Toliko.:sarcastic_hand:

Napisano
10 minutes ago, NIXIE said:

Šta ima veze kaki su magneti, izmeri se postojeće stanje i prema tome pravi kutija. Jednostavno.

-Lockwood tvrdi da u dosadasnjoj praxi nikad nisu morali da recharge cak ni AlNiCo Tannoy magnete; nije bas da im verujem to, al vredno napomenuti

-K2528 imaju keramicke magnete, budi siguran da su danas isti kao i dana kad su izasli iz fabrike; potrazi slike kolika je to djunta pa i procitaj datasheets od cele serije keramic Pepperpot drivera, pa ce ti biti malo i jasnije da nije u pitanju overcharged ansamble, koji neminovno curi vremenom ....... 

-T/S za K2528 su poznati i potvrdjeni

- bass reflex kutiju necete napraviti da bolje svira od original Dorset kutije; ako to uradite, ja vam placam sve troskove  

Napisano
2 minutes ago, Miko said:

U zadnjih 12 godina nisam video da je nieko merio Tannoy i okačio grafik ovde. Toliko.:sarcastic_hand:

i, za sta bi iskoristio ta merenja?

Napisano

Ko je spominjao bass refleks uopšte ? :smesna:

pre 4 minuta, Zen Mod reče

i, za sta bi iskoristio ta merenja?

Zašta se inače koriste merenja ?

Čim se pojavi neko sa zvučnicima ovde odma ga pitaju da li si premerio - pa nisam - u stvari ja sam muzičar. :msn-rofl:

Napisano

Mika reče MLTL valjda?  Ja to ne umem da izračunam, nema sčim. Od merenje nema štete, taman da proverimo fabričke podatke.

Magnet metalokeramički ako je izgubio koji % nije bitno, bitno je šta se desilo sa vešanjem za 40god. ili koliko već je prošlo.

Napisano
22 minutes ago, NIXIE said:

Mika reče MLTL valjda?  Ja to ne umem da izračunam, nema sčim. Od merenje nema štete, taman da proverimo fabričke podatke.

Magnet metalokeramički ako je izgubio koji % nije bitno, bitno je šta se desilo sa vešanjem za 40god. ili koliko već je prošlo.

K2528 ima neverovatno dobra Butyl vesanja

nadzivece i tebe i mene

Mikuma nece ....... :smesna:

Napisano
47 minutes ago, Miko said:

Ama i to je nebitno . Nađem jače pojačalo i ima da gruva :smesna:

Kad Miko nabavi jace pojacalo, ovo ce biti sa Tannoyima:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...