Woland Napisano Oktobar 2, 2017 #46 Napisano Oktobar 2, 2017 2 minutes ago, sir Oliver said: Kad nisi snalažljiv za gaće vala ti svakačas što si se smestio u moje gaće Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 2, 2017 #48 Napisano Oktobar 2, 2017 14 minutes ago, Zen Mod said: pederlazovi aj sto me strefio jet lag ........ nego nisam imao kupace gace ako nista drugo , ono bar do bazena da dodjem u njima Poneli smo svi mi rezervni par, sto kupacih, sto ovijeh boxerica koje su se takođe koristile.
Woland Napisano Oktobar 2, 2017 #49 Napisano Oktobar 2, 2017 2 minutes ago, Doktor said: koje su se takođe koristile kao pokrivka za glavu D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 2, 2017 #50 Napisano Oktobar 2, 2017 Just now, Woland said: kao pokrivka za glavu Aha. Nego, hvala ti @Woland sto mi maznu peskir koji sam jedini od svih nas uredno doneo i slozio na stolicu pored bazena. Ti lepo fino ga uze, lagano odseta u sobu, a ja prepadoh onoh matorog portira kada sam onako mokar i najezen proleteo put sobe.
Woland Napisano Oktobar 2, 2017 #51 Napisano Oktobar 2, 2017 @Doktor nije bilo baš lagano, ali eto - borba za opstanak je bila Doktor je reagovao/la na ovo 1
parabolis Napisano Oktobar 2, 2017 #52 Napisano Oktobar 2, 2017 Ha ha , odlicni ste, bilo je zadovljstvo pogledati slicke na FAK-u.
Dacho Napisano Oktobar 2, 2017 #53 Napisano Oktobar 2, 2017 1 hour ago, Doktor said: Aha. Nego, hvala ti @Woland sto mi maznu peskir koji sam jedini od svih nas uredno doneo i slozio na stolicu pored bazena. Ti lepo fino ga uze, lagano odseta u sobu, a ja prepadoh onoh matorog portira kada sam onako mokar i najezen proleteo put sobe. Bez gacha....
ab Napisano Oktobar 2, 2017 #54 Napisano Oktobar 2, 2017 Cujes da se najezio - od sume se ne vidi drvo ninja and Aleks je reagovao/la na ovo 2
mrcelavi Napisano Oktobar 2, 2017 #55 Napisano Oktobar 2, 2017 Falila samo BurnAbič al sve jedno eno ga Vladika braničevski kadi bazen! D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
D i g i t a L Napisano Oktobar 2, 2017 #56 Napisano Oktobar 2, 2017 9 hours ago, Vix said: Bitno je sacuvati glavu, dole ionako nema veze Kaki nema veze Vixe lepteyebo. Kaka glava kojicemiqurac glava,samo me muchi i mlatetira. Chuj nije bitno dupe,a ja misijo da se ovde okuplja pametan svet. Dupe je najbitnije. Ja chuo vishe puta,kazhe uspeo u zhivotu,zna da se dobro uvuche u dupe. Tolko sam se iznerviro da chu se samobanujem na shesnes sekundi. Woland, 2a3 and Aleks je reagovao/la na ovo 2 1
Aleks Napisano Oktobar 3, 2017 #57 Napisano Oktobar 3, 2017 Pitala me gđa Lela kako nam se svideo ugođaj, ja odgovorih extra sve super, i na kraju joj pasteovah link do ove teme da vidi slike - u zadnjem trenutku sam ga uklonio, srećom-------- 2a3 je reagovao/la na ovo 1
sir Oliver Napisano Oktobar 6, 2017 #59 Napisano Oktobar 6, 2017 Da tužim B&o za krađu dizajna? 2a3 and pakonja je reagovao/la na ovo 1 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah