shonne Napisano Septembar 23, 2022 Share #1079 Napisano Septembar 23, 2022 Kakvo je ono ponasanje u store? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 23, 2022 Autor Share #1080 Napisano Septembar 23, 2022 ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 24, 2022 Share #1081 Napisano Septembar 24, 2022 8 hours ago, Zen Mod said: ? LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 24, 2022 Share #1082 Napisano Septembar 24, 2022 Ti sk370 su identicni sa 170, samo sto su u drugom, manjem kucistu. Verovatno minorno, tj nebitno za sam preamp 🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 24, 2022 Autor Share #1083 Napisano Septembar 24, 2022 aha, da - najzad ukljucuju Iron Pre u Store to im je poklon od mene krca44, Brijac, shonne and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Share #1084 Napisano Maj 20 Ovo je bre bruka šta izlazi iz ovog Irona sad Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 20 Autor Share #1085 Napisano Maj 20 ih nije se ni Iron ni Sissy promenio LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Share #1086 Napisano Maj 20 Žice jesu Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 20 Autor Share #1087 Napisano Maj 20 LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 20 Share #1088 Napisano Maj 20 Sam Gandalf ih je kovao dok je segrtovao u Valinoru. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Share #1089 Napisano Maj 20 Ama sve je ovo epska fantstika. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 20 Share #1090 Napisano Maj 20 pre 4 minuta, Mikorist reče Ama sve je ovo epska fantstika. Naravno da je. Za mene je ezoterija vec to sto gramofonska igla moze suprotno odtitrati ono sto je istitrala membrana u mikrofonu, pa onda to uz nekakve vradzbine stigne do papirne membrane na zvucniku koji to istitra natrag u prostor. Mislim, ako u ovo ne sumnjam, onda je sve moguce i sa kabelima. Mikorist, LightMatic, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Maj 20 Share #1091 Napisano Maj 20 Kolko je vama dobro, hocu i ja malo toga 😁 Vix, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Maj 21 Share #1092 Napisano Maj 21 Ja sam totalno off i izgubio interes za neka "poboljsavanja" i trazenja od kada imam Iron i Sissy, a i zice su mi od akumulatora ... 50 mm² LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 21 Share #1093 Napisano Maj 21 pre 1 minut, ninja reče Ja sam totalno off i izgubio interes za neka "poboljsavanja" i trazenja od kada imam Iron i Sissy, a i zice su mi od akumulatora ... 50 mm² Da, to je tzv. "ZM Labs efekt" - otklanja simptome kronicnog upgradeditisa. Korisnici nerijetko izvjestavaju o potpunom prestanku citanja audiofilskih portala, reviewa kao i misljenja o drugim komponentama, te se posvete beletristici i to ne samo dok sjede u toaletu. LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
chakija Napisano Maj 21 Share #1094 Napisano Maj 21 daj slike neke da vidimo šta si mećO u Nj Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ninja Napisano Maj 21 Share #1095 Napisano Maj 21 Vix, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 21 Share #1096 Napisano Maj 21 pre 12 minuta, chakija reče daj slike neke da vidimo šta si mećO u Nj Kod mene je MIL-DTL-55021/2C E22C0-9STW OX4C9 2012 USA MIL-C-55021 | NEMA WC 55021 Part Number Builder | Allied Wire & Cable WWW.AWCWIRE.COM Use our part number builder to select options for your MIL-C-55021 specialty wire. Multiple shielding, insulation, and wiring options available. Od DAC - unutra - preko interkonekta - do Irona - komplet svaka žica koja postoji Jedino nisu na zvučnicima. chakija and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 21 Share #1097 Napisano Maj 21 47 minutes ago, ninja said: Ja sam totalno off i izgubio interes za neka "poboljsavanja" i trazenja od kada imam Iron i Sissy, a i zice su mi od akumulatora ... 50 mm² Brzo da predjes na MIL akumulatorske kablove LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 21 Autor Share #1098 Napisano Maj 21 stavi i na zvucnike, mozda se iznenadis Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 21 Share #1099 Napisano Maj 21 pre 1 minut, Zen Mod reče stavi i na zvucnike, mozda se iznenadis Da znaš Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 21 Share #1100 Napisano Maj 21 kotur lepo ceo Vix, grone, chakija and 1 član je reagovao/la na ovo 1 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah