Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #89 Napisano Septembar 11, 2017 Majstori, . . . . majstori . . . . IV dan . . . . dakle, ubiti cu se. Sta mi je pa ovo sve trebalo ? Lepo vinili stajali/lezali na podu . . . samo slusajte zene/devojke svoje i . . . Jos traju ucackavanja . . . . ZZZ, Ras, ninja and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 7
Woland Napisano Septembar 11, 2017 #90 Napisano Septembar 11, 2017 aj kolikaaaa jeee Doktor, Zflazar and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 3
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #91 Napisano Septembar 11, 2017 13 minutes ago, Woland said: aj kolikaaaa jeee Yeeeeeeeep. Do 00 je uradjena/izgleda/nosi tezinu, te sam zato i IV dan jos uvek pitom. Zflazar, Woland and ninja je reagovao/la na ovo 3
Woland Napisano Septembar 11, 2017 #92 Napisano Septembar 11, 2017 pa nazire se kraj verujem da imaš nekakav sistem u vezi slaganja ploča koji pomaže u pronalaženju ploče.. meni se uvek nekako zagube, pa ih vidim sutra paja959 je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #93 Napisano Septembar 11, 2017 7 minutes ago, Woland said: pa nazire se kraj verujem da imaš nekakav sistem u vezi slaganja ploča koji pomaže u pronalaženju ploče.. meni se uvek nekako zagube, pa ih vidim sutra Sistem - levo - Rock/progresiva/psihodelija - pa ka centru ide jazz - naravno desno su classic Nego, ostace jos ploca i pored ovako sega-mega police . . . . lepo onomad rece @ninja : ce pazarimo vajat u nekoj izbi, ali da ima si wi-fi, pace turimo sistem B/C and D i sve te ostale ploce za vikend kad' dodjemo na roshtilj, pivo i audio seansu. Jbte, koja fikcija. Zflazar, ninja, Woland and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
Woland Napisano Septembar 11, 2017 #94 Napisano Septembar 11, 2017 može to sve kod mene, ima soba kolko oćeš, da se ne bacate u trošak, ja ću to sve da vam čuvam ninja je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #95 Napisano Septembar 11, 2017 1 minute ago, Woland said: može to sve kod mene, ima soba kolko oćeš, da se ne bacate u trošak, ja ću to sve da vam čuvam '- Vi..s, stavljeno u razmatranje. Plus - ako bude nesto povoljno, moze i dojava za nekretninu u okruzenju.
Woland Napisano Septembar 11, 2017 #96 Napisano Septembar 11, 2017 pobeže nam jedna na pola puta u Grgetegu - 5K Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #97 Napisano Septembar 11, 2017 6 minutes ago, Woland said: pobeže nam jedna na pola puta u Grgetegu - 5K Brate moj, znas me, znam te - kada bude sledeci takav "shut" - ne oklevaj, samo cimni, resheno sve . . . . ja sam ZA ! Onda smo vise mirni gde, kada i kako - za neki sledeci FAK. Zflazar je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Septembar 11, 2017 #98 Napisano Septembar 11, 2017 jbg saznao post festum Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #99 Napisano Septembar 11, 2017 6 minutes ago, Woland said: jbg saznao post festum Bro', prati od sad', . . . prati, . . . mogu ti samo reci da nisam ja jedini u toj akciji ( dabogda se obistinila, msm, ta akcija ). Btw, cu pratim i ja . . . bolje je to nego da "palimo" u shumu. Lako nam dodje u posetu Maljen Boy. Posle lagano i mi njemu uzvratimo - i tako u krug do oslobodjenja od okupacije. D i g i t a L, Woland and Zflazar je reagovao/la na ovo 3
D i g i t a L Napisano Septembar 11, 2017 #100 Napisano Septembar 11, 2017 1 hour ago, Woland said: aj kolikaaaa jeee Dok izvini za trolovanje,al bilo jace od mene. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #101 Napisano Septembar 11, 2017 @D i g i t a L, A jok i tebi Bro', "Teshkase" obozavam, imao cak i posla ( profesionalnog ) s njima. Samo cepaj ovde na temi shotgod ti padne na pamet.
Woland Napisano Septembar 11, 2017 #102 Napisano Septembar 11, 2017 Dok izvini za trolovanje,al bilo jace od mene. pa, na to sam i mislio lepteyebo Zflazar, Doktor and D i g i t a L je reagovao/la na ovo 3
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #103 Napisano Septembar 11, 2017 . . . . . . a za to vreme ja "terosishem" drugara, stolara . . . Ene mi poslovne torbe, . . . . pa pravo s posla . . . . samo da se zna kol'ko sam vise pa spizdeo sbog svega toga. . . . a sutra debitujem ( ohhhhh . . . . ponovo ) sa dezurstvom . . . . prodana dusha, malomipara, etc . . . . D i g i t a L je reagovao/la na ovo 1
Zflazar Napisano Septembar 11, 2017 #104 Napisano Septembar 11, 2017 ja odradio za danas prvih 7 sati, ostalo mi još hmmm....13-14h... pa onda mogu pa-pa... do srede pre podne Doktor je reagovao/la na ovo 1
Zflazar Napisano Septembar 11, 2017 #105 Napisano Septembar 11, 2017 mnogozayebano dobre su ti te police jedva čekam da ploče zamene skoropraznu pivsku flašu!
Doktor Napisano Septembar 11, 2017 Autor #106 Napisano Septembar 11, 2017 6 minutes ago, Zflazar said: mnogozayebano dobre su ti te police jedva čekam da ploče zamene skoropraznu pivsku flašu! Bozezdravlja, "punjenje" polica krece o'ma posle sutrasnjenocnog dezurstva. Msm, hoce kcerka, . . . . hoce hanuma, . . . hoce kcerkin boy da pripomognu . . . . neka 'vala, neka ceka . . . . to cu sam raditi. Decu saljem sutra u Blue Line po 20 m zv. ( TP ) kabla za iza police . . . http://www.blueline.rs/kontakt.html Hvala @ManicP za expertizu i predlog za pocetak . . . .
Doktor Napisano Septembar 19, 2017 Autor #107 Napisano Septembar 19, 2017 Prvobitno je bilo da nove slike pakovanja ploca u novu policu posaljem drugarima mail linijom, odustao sam od toga iz jednostavnog razloga jer bih ovde ostao nedorecen. Ubacilo se nekih 55-60% i polako ce ici dalje uz degustaciju direkt sa police. Jos uvek nepopunjeni cosak je namenjen vinilima sa klasicnom muzikom. paja959, ninja, ZZZ and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 6
Woland Napisano Septembar 19, 2017 #108 Napisano Septembar 19, 2017 veelika polica, ne može da stane u kadar čestitam, u zdravlju je popunio
Doktor Napisano Septembar 24, 2017 Autor #109 Napisano Septembar 24, 2017 Skinuta original, prapotopska Frace F-9 igla (klot crni baklet ). Bilo je i i vreme, iako je Danac to slusao zaista malo. Metnula se glantz nova igla (providni zeleni shied ), na telo ove postojece i evo - nekih 6-5 sati, to se usvirava. In the meantime, a sada je i trenutak za reci, poristigla jos jedna kompletna, probana, i na moju srecu preseljena u licni rooster. Njeno Velicanstvo - Grace F-9/E zvucnica paja959, milovan1963, ninja and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
Doktor Napisano Oktobar 7, 2017 Autor #110 Napisano Oktobar 7, 2017 Vinili slozeni u policu. Recimo, jedno 85-90 % onako kako sam i zeleo. Znaci, levo je moja zona interesovanja ( rock - svi oblici, sa narocitim osvrtom na psihodeliju i progersivu u periodu izmedju 1967-1973 god. sa odstupanjima + - 2 god. ). Dole levo pa sve do sredine police su ex-Yu. Centar je italijanski rock, progresiva, madjarski rock, da bi centralno desna vertikala bila napunjena sa ECM, Windham Hill, NARADA, American Grampophone, i sl. Ostalo je jazz, uglavnom GRP, Columbia, Impulse etc. Desna strana je klasika. Ono sto je u svemu tome najveci benefit je da mi je ostalo jos malko prostora ( ako apstrahujemo onih par 'iljada komada LP-a u bunkeru na terasi koja je zastakljena. Krece se sa pakovanjem CD-a. ZZZ, paja959, Aleks and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 6
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah