Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kako god bilo...ja sam upravo naručio onaj fejk Amanero sa egaya.
Kad dođe još druga sitna boranija bit će nova tema i cimanje za rukave. :)

Napisano

Lampucera, u pravu si naravno, samo meni je ostalo u sećanu da je neka prva Lampucera bila baš sa tda1541 i lampama u izlazu, pa sam mislio da je to bila tvoja...

Napisano

na osnovu tog linka sam shvatio Fikusovo sarlatansko pisanje. Navesti da je svejedno da li je kond 47uF ili 470uF nije uopste tacno jer drasticno menja zvuk. Inace imam tu plocicu iskasapljenu i sa osconima ali nisam dobio neki obecavajuci zvuk. Kad je pronadjem uslikacu i postaviti

Napisano

ja iskreno se gubim sa tim oznakama za AK, ...onaj sto Alex ima. Treba pitati njega. Kada bude video, javi ce.

samo da mi prodju ovi lekari i bolnice sa starcima pa ce da bude neki review i korisna nfo.

Napisano

AK4396, ništa budženo, LME49720 u izlazu... Možda mu do tada stavim LT1364 (ako stigne).

Napisano

Stigao dac ak4495. Vecu kolicinu skart delova na jednoj plocici jos nisam video. Izbacio sam prvo sto sam nasao neispravno (13 elemenata) i stavio ga u funkciju da svira pa koju nedelju nastavak, dok pokaze sve mane.

Napisano

Stigao dac ak4495. Vecu kolicinu skart delova na jednoj plocici jos nisam video. Izbacio sam prvo sto sam nasao neispravno (13 elemenata) i stavio ga u funkciju da svira pa koju nedelju nastavak, dok pokaze sve mane.

Molba da posle to detaljno sa slikama predstaviš.

Napisano

Molba da posle to detaljno sa slikama predstaviš.

Takodje! Hvala unapred!

Napisano

Slike sa pohrani.com mi se ne učitavaju :( To samo kod mene ili? (registrovan i propisno ulogovan na diyaudio.com, ne prikazuju mi se ni druge slike osim jedne u dnu, post #39)

Napisano

Kod mene na kompjuteru ostala je samo rengenska snimka koja mi je bila od koristi kod modifikacija pa evo možda još nekome bude trebala...

post-26-0-26155900-1453019416_thumb.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...