Zen Mod Napisano Septembar 2 #7613 Napisano Septembar 2 zendral, BANAT, zerowaf and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
Zen Mod Napisano Septembar 2 #7614 Napisano Septembar 2 zerowaf and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Septembar 11 #7618 Napisano Septembar 11 Steven Wilson - The Overview - New Album Out Now! STEVENWILSONHQ.COM The official website for songwriter/producer Steven Wilson. New album The Overview out now! The Village REQUIEMFORAVILLAGE.COM Official web site of The Village Parish Council and Community Centre. Novi Stiven Vilson - šurenje. Mikorist, zerowaf and paja959 je reagovao/la na ovo 2 1
BANAT Napisano Septembar 13 #7619 Napisano Septembar 13 blast from the past... paja959 and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Septembar 13 #7620 Napisano Septembar 13 LightMatic and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Septembar 24 #7624 Napisano Septembar 24 Oh, je. paja959, Pchelac and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 2
Aciko Napisano Septembar 28 #7626 Napisano Septembar 28 BANAT, paja959 and Ikaro je reagovao/la na ovo 1 2
Doktor Napisano Oktobar 1 #7628 Napisano Oktobar 1 Počinje radni dan. Namesti ovo da ide u off-u ( uz ozbiljnu analizu sve dok ne krene navala klijenata ). Juče emitovano na Radio Bgd 2. Poodavno me nešto nije ovako kiknulo. Alertovao @Woland & @Zen Mod. @Woland čovek obavešten, zna sve, uz pozdrav, predložio mi uživanje u Litaniji. @Zen Mod bio saučestnik kao i ja ( slušasmo direktno iz etra ). Dobih savete za kupovinu momentalno u obližnjoj radnji. Preporuka. L.I.T.A.N.I.E.S Nicholas Lens & Nick Cave | Deutsche Grammophon WWW.DEUTSCHEGRAMMOPHON.COM The album “L.I.T.A.N.I.E.S” is a project featuring the lyrics of Australian polymath Nick Cave matched with the music of Belgian composer Nicholas Lens.
Doktor Napisano pre 40 minuta #7630 Napisano pre 40 minuta ^ Svu trojicu pratim. Prvo Endija, potom ovog basistu/leshinara. A Dejv gitarista je zapravo najstariji jutjuber i odlican je. Sva tri jutjubera su izuzetna i aktuelna za sve diskofile.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah