Zen Mod Napisano Septembar 2 #7613 Napisano Septembar 2 zerowaf, zendral, BANAT and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
Doktor Napisano Septembar 11 #7618 Napisano Septembar 11 Steven Wilson - The Overview - New Album Out Now! STEVENWILSONHQ.COM The official website for songwriter/producer Steven Wilson. New album The Overview out now! The Village REQUIEMFORAVILLAGE.COM Official web site of The Village Parish Council and Community Centre. Novi Stiven Vilson - šurenje. Mikorist and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
BANAT Napisano Septembar 13 #7619 Napisano Septembar 13 blast from the past... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Septembar 24 #7624 Napisano Septembar 24 Oh, je. zerowaf and Pchelac je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano pre 38 minuta #7628 Napisano pre 38 minuta Počinje radni dan. Namesti ovo da ide u off-u ( uz ozbiljnu analizu sve dok ne krene navala klijenata ). Juče emitovano na Radio Bgd 2. Poodavno me nešto nije ovako kiknulo. Alertovao @Woland & @Zen Mod. @Woland čovek obavešten, zna sve, uz pozdrav, predložio mi uživanje u Litaniji. @Zen Mod bio saučestnik kao i ja ( slušasmo direktno iz etra ). Dobih savete za kupovinu momentalno u obližnjoj radnji. Preporuka. L.I.T.A.N.I.E.S Nicholas Lens & Nick Cave | Deutsche Grammophon WWW.DEUTSCHEGRAMMOPHON.COM The album “L.I.T.A.N.I.E.S” is a project featuring the lyrics of Australian polymath Nick Cave matched with the music of Belgian composer Nicholas Lens.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah