Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nesto da se smirim. U 20:05 bila disciplina da li ti znas za neki drugi ritam, otpo mi malter u jugoistocnom uglu i zavese mi izletale napolje, moro da sklonim palmicu od desnog zvucnika, osetljive je prirode. 51wiwzrOYtL._SS500.jpg

Napisano

Meni ovo mnogo super.
Muzika ko iz 61-e, snimljeno pre neki dan, maltene. I to dobro snimljeno, naživo.
Kvintet, kao oni stari kvinteti u nekom zadimljenom baru sa niskim plafonom i gostima koji su, većinom, u alkoholisanom stanju. Ovi sto sviraju su surovi profiji koji su, većinom, naduvani. 71 ncFS6uPL._SS500_.jpg

Napisano

Možda predlagah ovo hvale vredno delo, evo da podsetim.

Otprilike, najbolji blues album 2019.

Molim za kontrapredloge.

Woland treba ovo da sluša na trenutnom setup-u kad ustane u subotu u pola devet, spremi kafu end cigaru. Njemu treba jutarnji bluz da spozna alldaylongone blues.
Evo ga, skini ga, W.
Bez zjbvnj. a0404277725_10.jpg

Napisano

Procitah danas recenziju Ambrozica o ovom albumu, ne budem lenj, nadjem i preslusam. Dvaput.

Ume on da malo "preuvelicava" i tako to, znam i da odvajkada voli brazilce, ovaj put je vrlo fini tekst srocio, u sredinu, ni tamo ni vamo.

Odlican je album. Evo, pusticu ga treci put. Odlican.1233170722_large_550_tmp_2F1580762336054-3be844qwnmb-fe08dcaaac3b044852acb2f7937b8a55_2FCAPA_LP_MARCOSVALLE_CINZENTO_281_29.jpg.7e665cb7e28c507294dc5a42b9d305d9.jpg

Napisano

kad smo vec na max, sto vazi za zadnjih par snimaka

meni dobro radi i sa Panasonic od 5", ispod monitora

:Viannen_loungelizard:

Napisano

In Rock ili Machine Head ? Teško pitanje za odgovoriti.  :jump:

"Mašinku" obožavam, polizao sam do sada jedno 3-4 primerka u mladosti, ali mi je nekako album In Rock uvek bio okosnica i kamen temeljac razvoja. :Viannen_loungelizard:

Naravno, Speed King, A1, numera koja otvara album. Prvi put sam čuo " Brzog kralja " na radiju ( Bgd 202 ) momentalno sam osetio taj vajb sa Jon Lordom, Blekmurom i ostalom ekipom "Purpurnih".

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...