Jump to content

Trotter

Član
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Trotter last won the day on December 25 2017

Trotter had the most liked content!

1 Follower

About Trotter

 • Rank
  Radiša

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Uruguay

Recent Profile Visitors

2310 profile views
 1. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Onom Agemo & The Disco Jumpers - Magic Polaroid Ludilo iz Berlina, preporučavam. Ovo čuti uživo mora biti fantastično iskustvo, muziciranje do OO. Vidim da su im sledeće dve svirke u Maroku, eh, što nisam neki zaludni milijunaš da skoknem na koncert mlaznjakom...
 2. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Ovo sam umnozio/iskopirao na 23 mesta, postavio na klaude i zakopao u bašti, ušio u dušek, za slucaj da nekad umrem pa da se ne izgubi iz sećanja naših naroda i narodnosti jedan opak album. Ocena 14 od mogućih 14.
 3. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Hophiprock [emoji1135]
 4. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Triprockhop [emoji39]
 5. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

 6. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Vel, vot d fak [emoji39] Jos jedan dan trotter ostavlja iza sebe, buducnost ceka odmah tu iza ugla.
 7. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Afrobeat je mnogima nepoznanica, cak i u vreme interneta, ljudi su lenji i to je razumljivo. Evo za one koji imaju svrab da čuju a mrzi ih da istražuju dublje nesto iz novije produkcihe. Moja sestra je rekla, a ona nije muzički obožavatelj kao mua, da ko ovo čuje i ne ustane sa mesta gde je sedeo da malo mrdne guzcom zvanično se treba proglasiti, da izvinete, mrtvim. Ja da sam menađer ovog benda iz Čilea ja bih nudio besplatnu saranu ili brzometno spirivanje i bacanje u obližnju reku jezero more potok okean onome ko ne mrdne nijednim delom tela tokom ove izvedbe (pravno uređeni slučajevi izuzetka se podrazumevaju). Kologbo, imenom Oghene, sa bandom iz Čilea, Tidal zna sve.
 8. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Tidal je keva.. Ovo nije Reggae, da ne pomislite opet trotter davi jamajcanskim džudo zahvatom hi hi [emoji16], no je jedan moderan soul jazz afrobeat ili sve nesto tako, uglavnom, molra se cupne kad se slusa. Edit: bend je Ezra Collective, naziv albuma je Juan Pablo The Philosopher
 9. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

 10. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Ovo se greskom naziva live album, kod ovog band-a koncert je, nekako, vise spiritualna seansa ili svojevrsna psihoanaliza (ko je zainteresovan za tako nesto) pomocu zvukova u odredjenom prostoru gde se koncert odrzava. Pomaze i kod umornih ledja, uopste pomaze kod stanja umora, ukljucujuci i moderni fenomen koji ima milion uzroka a ispoljava se kao smorenost.
 11. Trotter

  Filmovi koje volite

  Japanski film koji je nedavno predlozen (Shoplifters) je stvarno dobar, preporuka za gledanje. Gledao skoro i spanski El Reino ili slicno, The Reign na engleskom, takodje dobar film. Sisters Brothers mi je ipak najvise ostao u secanju od ovih koje sam pogledao ove godine, naravno uz The Ballad of Buster Scruggs i uz Green Book. Verovatno sam propustio da pomenem nekoliko dobrih ali seticu se kasnije.. Pogledacu Eastwood-a sigurno, verujem da je dobar.
 12. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Msm.. Votdfakjulisn aj nevr nov... No, bez obzira na to, da ste zivi i zdravi i sve najlepšije i dižem moonshine kristal za vas izgubljene i ol det šit. Kaže ovako: Ranie Burnette -Hill Country Blues Ima omot na G, ali isečen. Evo cela slika.
 13. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Rege ol ova Rege ol ova Samo vam fali bas drajver Tejk jor tajm Muv jor lang Du d rege
 14. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

 15. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Singers & Players - Leaps & Bounds [emoji1135] [emoji16]
×