Jump to content

Trotter

Član
 • Content Count

  583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Trotter last won the day on October 7

Trotter had the most liked content!

1 Follower

About Trotter

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Uruguay

Recent Profile Visitors

2502 profile views
 1. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Najbolji.
 2. Ajte molim vas, tako su pričali i za velečasnog Džona Travoltu da je prop'o, ali on se vratio. P. S. Pogledati klip na kome Kristijan, najboljši i najjači od sve naše dece, objašnjava kako se trenira pored reke, u jednom trenutku pita "ša, ša je ovo, jer ovo dno?" i onda skoči lastu u mulj od 20 cm, izađe, i nadtavi da trenira.
 3. Tako mi mog čukundede vrača, da mi je neko nekad rekao da ću naleteti na dva posta zaredom na forumu na srpskom jeziku gde komentatori tvrde da ne piju alkohol, uzvratio bih im levodesnim pokretima glavudže u neverici, ali, izgleda da je i to vreme došlo, propas', kataklizma ili tako već neka alaudža, no tešim se, makar jedan od njih mora da makar jede masne makarone, pije dvesta grama kafe do podne, duva kanabise, novinama pere prozore, pljuje po kaldrmi, vijore mu krstovi na retrovizoru, kosovo mu istetovirano na butini, pa mi nekako lakše.
 4. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Club d'Elf - Night Sparkles (Live at The Lizard Lounge)
 5. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  To volim da vidim i čujem. Respect. Neće se koljemo ko ova goveda ovde međ partizane i cige. Ali to je za kafanicu, a za to mi je kajnd ov kasno... Ima tome vec par godina, volim da legnem ranije... Kakva recenica, ali jbmuzivot, moram. [emoji3526]
 6. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

 7. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  For sirios... Vreme je da se to desi. Najbolja fora sinoc sa MU foruma, parafraziram..: Momci, upozorenje! Sinoć su mi obili auto. Ostavio sam slučajno na komandnoj tabli 2 karte za derbi sa Liverpulom. Jutros nađem na komandnoj tabli 6 karata za derbi sa Livperpulom. [emoji1787]
 8. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Ha ha ha good man Shonne [emoji3]
 9. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  ^ Najn. Sledeća godina, ova sezona [emoji3][emoji1135]
 10. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Ko kaže da nema dobrog Dub Poetry albuma otkad je Linton Kwesi Johnson prestao da snima? Ovaj je, kako sad moderno kažu, brutalno dobar album. Nazamba, glavni lik, Dub Poeta, pesnik und pjevač. Banda koja prati na instrumentima je O.B.F (Original Bass Foundation) aka The French Dub Warriors. Ne sreće se često (jednom u deceniji, otprilike...) monumentalan Dub Poetry album, evo ga jedan. Greetings from the green room, Trotter Albert, majstor za lakiranje voblera, genijalni manufakturator raznih vrsta lakova, referent finansijske operative, magacioner i vrlo umoran od svega.
 11. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

 12. Trotter

  Woland

  Ene predlog za dubinu u staseslusa. Indžoj sa novom spravom, ti neumorni raspršiteljusveganazovinormalnog
 13. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Mlogo dobro jedno izdanije od Gondwana records rastopio sam se ko poslednja korica leda na površini bare ispred ulaza zgrade u Nelson Mandela kvartu na početku aprila ove godine ispod Rudnik planine. Tad je bilo ladno. A uskoro ce opet.
 14. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Muddy Waters Live (at Mr. Kelly's)
 15. Trotter

  Šta trenutno slušam . . .

  Nevermind
×