Jump to content

Trotter

Član
  • Broj sadržaja

    744
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    9

Poslednji trofej

Trotter je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

1 Pratilac

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Zemlja:
    Uruguay

Skorašnji posetioci profila

4510 posetilaca

Trotter's Achievements

Naš čovek

Naš čovek (6/9)

391

Forumska reputacija

  1. Ta ajte molim vas, treba videti i čuti, odlična serija. Već pripremam dizajn za New Orleans t-shirt 😄
  2. Gledaste li seriju Treme? Skoro mi beše skrenuta pažnja 😁 da je to od autora koje možete izguglati i sami, da ne gušim previše... Stvarno odlična serija, večeras završavam drugu sezonu. Kompletna serija ima na HBO Max, vrv ima i na trafikama, vidim da ima titlova za tu varijantu. Msm, kad videh ljude iz The Wire rapadoh se na početku prve sezone... A ima još dosta svašta nešta. Između ostalog, muzika u seriji nije pozadina nego nešto najbolje što sam čuo u bilo kojoj seriji, pa jbt svira Ron Carter, Dr. John, a i Kermit Ruffins standardno ubija svaki put kad se pojavi/svira. Ludilo od serije. Zna li neko da li Bunk iz The Wire stvarno svira trombon u live kadrovima?
  3. Folder sa klasičnom muzikom dopunjen novim izdanjima.
  4. Jel bio Delvon Lamarr Organ Trio novi album ovde kačen? Taj je dobar. Nastavak toga, ali jeste unazad jer je iz prošle godine... ali msm nastavak slušne seanse je True Loves Tu je gitara maj men Jimmy James, to je isti onaj iz Lamarr-ovog tročlanog sastava. Ovo je taj James
  5. Ima na bandcampu za free slusanje ili na tidalu gde stvarno odlicno zvuci
  6. Ijuu, stavih foto pikčr u spojlera... Eo sad mi talasi promeniše na Granta Zelenog, album Veliki Ulog. Kad metiš McDuffa na album to uvek bude dobro. Ali šta ovaj svira na gitari ovde e pa to je jedna umetnost, vrlo dobar beše Zeleni, nešto ne vidim da je cenjen u skladu sa obavljenim poslom, tja, sudbina je takva radne snage akros d globusa.
  7. Nego, jel ovde više ne radi tapatalk? Androidišem već pola sata ali nou sakses, majke mi? Jeri to parče softvera ovde živo još ili je ubiveno na mrtvo, u kojem slučaju smatram da mi je dužnost da obavestim da mi je korišćenje net verzionusa malo prezahtevno za živce buduć da sam konformista po rođenju a lenjivac po izboru?
  8. Dobro veče. Jedva oporavih lozinku. Beše umrela. Sad na Tidal talasima Stand High Patrol - Our own way
  9. Iz osamdesetprve prošlog veka. Kažu da su u njujorku padali plafoni u klubovima kad su drum end bejs svirali u to vreme sly and robbie. To je vredelo čuti. Ovo iz nemačke isto vredi. Ko je pratio/prati rege zna za termin "players of instruments", upotrebljava se gde treba. Ovde mora. Dram end bejs: Slaj Danbar i Robi Šekspir.
  10. Matthew je haj inaf, odličan 5. Evo trenutno sa izvora laptopa pa u mjuzikal fajdelity dak end ol ova tu harmana kardona amplifikejšn end fajnali old soni G1 split it ol ova d rum
  11. A evo i Toga. Obično se čuje retko. Ali ima ga, ko ga povremeno potraži.
  12. Sve kutijoe mogu kako oćeš, samo da su na pravoj visini. Ne može kako oćeš nezavisno od visine ako nisu okrenute na pravu stranu, tj. da pucaju prema stranama koje nisu one čije se ose ukrštaju nasred mozga dok sediš gde već sediš dok slušaš šta već slušaš [emoji3][emoji1135]
  13. Pa što ne kažeš čoveče, evo 1 življiji [emoji16]
  14. Pa ovo nije u redu, ulazem protestnu notu, cini mi se da sam to prvi put slusao pre par godina ali bogme najn, slusao sam te godine kad je i snimljeno, 2009, rodjaci a sad je menščini 2020 neka? Svejedno, nije se pokvarilo ič tokom ovih... 12 godina jbt ala vreme letiiii... Drug Crni i Medene Mečke!
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 2 Skrivenih, 8 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    432.6k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2852
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Duci
    Najnoviji član
    Duci
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...