Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

41 minut od slikanja do Forum-a, pa to je bilo brže i kada smo „razvijali slike“... ;)

Nastranu šalu na stranu, baš lepo... 

Napisano

Kasnim... morao na mailove da odgovaram :)

Evo ipak kakvog-takvog prikaza, cutovao sam ga iz maila koji sam poslao, može da prođe i ovde:

Plašim se da sam subjektivan... ali u svakom segmentu ima napretka :) Čak ni neubedljivu sredinu ne primećujem - nije mi neubedljiva. Rano je još za pravu konstruktivnu analizu, ali do sada nema ničega što mi smeta, ničeka što nedostaje i treba da se doda. Preispitivao sam se - nema ni onoga što ne želim da primetim :)

Uz to sviraju nekako lagano, potpuno neopterećujuće - na tričetvrtine snage vešanje se pomera oko 5 mm. U prethodnim kutijama mi nije bio dobar bas - nedovoljno dubok i nekako tanušan, neubedljiv. Sada je sasvim kako treba, dovoljno dubok, definisan i konkretan - sasvim dobar kick, a opet nekako prefinjen. Rebecca Pidgeon peva, ono baš mu ga dala, svaku emociju raspoznajem :) Činele mi fine, čak i kada ih zvekne u onu izbočinu na sredini.

Napisano

sad sam se popalio

idem da donesem one Igorove Tannoye iz magacina , i da i nji' turim na OB

:buehehe:

....... tri cetvrtine snage ..........

a to znaci ?

Napisano

@Zen I d'izbušiš još dva otvora pride od jedno po metra u prečniku, pa da turiš ovako fine mrežice na nji' - oplemenile ih, produhovile :)

@ubledeli yep, to je za one koji pa'nu na pod od ushićenja - da ih dotučem :)

Napisano

kad se vidimo , ce ti nacrtam kako se prave te mrezice , a da mogu da stoje nesmetano i neskidano

Napisano

Vidim lepo si zapusio jupicu. Ostade gospodja Woland bez grilonki. Sta ces :oke:

Hendrix mi tripuje da je bolji zvuk sa mrežicom, don'o svoju ploču da dokaže tvrdnju - Saxon :)

25W/8R

Eto, ni neznam kolko wata ima :)

Napisano

Eto, ni neznam kolko wata ima :)

Ne znam ni ja za bilo koji od mojih (uh, ne smem nit' da brojim)... ;)

A baš mi je (za)trebalo da znam ovih dana. Moram da se raspitam...

Napisano

Hendrix mi tripuje da je bolji zvuk sa mrežicom, don'o svoju ploču da dokaže tvrdnju - Saxon :)Eto, ni neznam kolko wata ima :)

Bolje bas nisam siguguran ali je sigugurnije ;-) ... a vata bogami i to dobro ;-)
Napisano

Sire, molim te da budes ozbiljan i egzaktan. Nemoj da nam zezas Woly-ja (... :msn-rofl: ). Rupa je brate rupa. A jupica je maji otvoj u Tanojima zapusen grilon cajapama. :Viannen_loungelizard:

Napisano

Rupa je brate rupa. A jupica je maji otvoj u Tanojima zapusen grilon cajapama. :Viannen_loungelizard:

Rupa je sve ono što omogućava zvučnom talasu da sa zadnje strane zvučnika dođe do prednje strane zvučnika...  Daklem OB koncept ima najveću rupu - sve je osim samog zvučnika - rupa... Pride, manja ploča - veća rupa... Sad, ko ima manju ploču oko zvučnika i veću sobu, ima veću rupu... Pošto elektrostatici i nemaju uopšte ploču nego samo okvir da se sve ne raspadne, spadaju u izvedbe sa najvećom rupom...

...zašto fizičari mrze filozofe...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...