Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ja sam i sada klinac :)

Ja se ne sjećam kada nijesam bio...

Napisano

Ko umre sa najviše igračaka, pobeđuje.

Ko skupi igračke koje pobeđuju može mirno da umire od sreće slušajući ih...

Napisano

@stein

Nevaljao moderator, mračan, pu, pu, dalekobilo :)

Ne vredi priča mnogo van konteksta.

Izvorni #1: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Most_Toys

Izvorni #2: http://jimsdailyawakenings.blogspot.com/2011/11/he-who-dies-with-most-toys-wins.html

Suština fraze je upravo u tome da naglašava notornu činjenicu da su muškarci zanavek deca. Postoji onaj urođeni trip da nam treba još jedna igračka, a ko ima više para, kupuje veće i skuplje igračke. Uvek je to takmičenje, pa čak i kad to sebi ne želimo da priznamo, čak i kad nema direktnog takmaca - svi ostali su konkurencija. Fraza ujedno ukazuje i na svu besmislenost bahatog trošenja energije i novca na stvari koje nam zapravo ne trebaju nizašta drugo nego puko smirivanje sujete - veće je bolje, skuplje je bolje. Mi, smrtnici, što moramo da radimo da bismo imali šta da trošimo, smo ograničeni resursima (finansijama) a oni koji imaju bez da moraju da rade, i dalje se upinju da od mnogo stvore još više i kupuju i troše novac na stvari koje im na tren smiruju žudnju za igračkama. Sve dok ne ugledaju skuplju i veću igračku... Skupi satovi, auti, jahte, kuće, zgrade - you name it...

Ono što mnogi previđaju je da je pobednik u isto vreme i gubitnik - mrtav je i nema više takmičenja, nema više igračaka - nema više igre... A i pored toga, igra se nastavlja...

Napisano

Ono što mnogi previđaju je da je pobednik u isto vreme i gubitnik - mrtav je i nema više takmičenja, nema više igračaka - nema više igre... A i pored toga, igra se nastavlja...

U toj igri pobednika nikada nema - uvek neko ubaci nekakvu novu i poželjnu kost. dakle - preživećemo  :hot:  

Napisano

U toj igri pobednika nikada nema - uvek neko ubaci nekakvu novu i poželjnu kost. dakle - preživećemo  :hot:  

Dašta nego preživeti :)

Nećemo. Još nitko nije preživio igru zvanu "Život".

(toliko o Steinu kao mračnom moderatoru ovdje. :rofl: )

Napisano

Oho... evo ga još jedan depresijom inficiran Mod... Sreća te imate Gagija za opelo :)

Ako ikada umrem bit će mi čast da mi Gagi otpjeva koju...uz tamburaše! :buehehe:

Napisano

Kako to sad... 'oćetel' da mrete ili ne? Dosta više tog predomišljanja, taman se nekako upodobim, spremim suzu da pustim, da javim Gagiju da nazuje mantiju i potpali tamjan, a ono ništa. Pih. Eeee kakva bi to sa'rana bila. Grobari bi vas triput na bis dizali  :msn-rofl:  

Napisano
Grobari bi vas triput na bis dizali 

A iz kompresione kutije zavidnih gabarita sa mesinganim ručkama se začuje: "Joj jarane mojne vrtit, zamanta mi se!"   :buehehe:

Napisano

Joj otkad nisam čuo Belu od Bauhausaaaaaaa!!!!!!Zen, osim sa Coilom, maltretirao sam komšiluk i sa ovom pjesmom! :rofl: A Swans-e i Mizar da ne spominjem. Nekako su me najviše mrzili kad sam otkrio Pixiese. :rofl:

(vezano za jedan chat koji sam imao sa Zenom neki dan....ma ono - interna spika. :rofl: )

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...