ManicP Napisano Jul 14, 2013 #463 Napisano Jul 14, 2013 Vikend za pamćenje. Hvala kolegionima na zaista sjajnom druženju.
bata bane Napisano Jul 14, 2013 #464 Napisano Jul 14, 2013 Evo i ja da sedne da prozborim koju u mikrofon.... Ja sam uzivao! U prvi mah me je uhvatila nervoza kako cemo i sta cemo, ali posle prvih pola sata sve je teklo kao da smo uigran tim vec godinama. Nisam nazalost stigao da poslusam sve varijate i uradke koji su doneti, ali bice i za to vremena nekom, sad sigurno, drugom prilikom. Pohvaljujem Vas sve, i to javno pred odeljenskom
Zen Mod Napisano Jul 14, 2013 #465 Napisano Jul 14, 2013 Sve sto je valjalo - striktno odgovorni i zaslužni - Gaggia & područni saradnici ....... na slikama se ne vidi ko je sve bio najvredniji , odnosno - vide se samo neki od najvrednijih ....... samoinicijativa i saradnja na visokom samoupravnom nivou ! ! sve što nije valjalo - striktno odgovoran i zaslužan - ZM
Doktor Napisano Jul 14, 2013 #466 Napisano Jul 14, 2013 Vikend za pamcenje ! Izuzetna cast i zadovoljstvo je bila upoznati sjajne ljude. Hvala svima na odlicnoj i pozitivnoj atmosferi.
gaggia Napisano Jul 14, 2013 Autor #467 Napisano Jul 14, 2013 ja sam.. i pored sve strepnje, umora i nervoze uspeo da - ustvari nisam uspeo nego ste me svojom paznjom i raspolozenjem doveli u red.. neki od nas koje nisam znao licno, odn nisam vam lica video, a nervirali ste me povremeno sam tako lepo razumeo da cu nadalje da se ljutim izuzetnim intenzitetom, srcanije i lepse - ocu da kazem da sam ih progutao i prihvatio takvi kakvi su i ne bih ih menjao .. opet neke sam osetio kao blisku familiju sto mi daje za pravo da ih kao neke koje shvatam kao prijatelje, maltretiram do besvesti - sto obicno ne radim nehotice (ikikkikikkikiiiii) jako mi je drago sto sam se ufatio ovoga i ne da ne zalim, nego sam u povratku poceo da smisljam ka` cemo opet.. sve ovo prethodno nije patetika nego jedan lep, izuzetan i jako realan dozivljaj.. PS (ne bih se usudjivao da kazem zeni sta sam jeo u Vrdniku, jer bi me u ttop stavila - izuzetno sam alergican na riblju corbu i svakojaki buckuris od mesa..ali sam i jedno i drugo jeo kao da je u pitanju polusmrznuti sejk od vanilije - nadlezni znajjuu na sta mislim ) Izuzetno sam zahvalan donatorima..
bata bane Napisano Jul 14, 2013 #468 Napisano Jul 14, 2013 trece veliko hvala bata banetu za mesni kotlic sa teletinom i papcima, bolji od te sorte ne pojedoh.... samo da napomenem da je Lukaluka mastermind u citavoj prici, naime njegov misteriozni sastojak gulasu.... (koji ,naravno, javno, necemo spominjati) moje su ruke, i oprljene dlake na nogama, od vatre....
milovan1963 Napisano Jul 14, 2013 #469 Napisano Jul 14, 2013 fantasticno druzenje, ljudi, organizacija, sve...steta sto to nije pocelo i pre. Posebna zahvalnost poznatoj ekipi koja nas je docekala domacinski pobrinuvsi se da nista ne nedostaje,i nadam se da ce ovo polako preci u tradiciju
2a3 Napisano Jul 14, 2013 #470 Napisano Jul 14, 2013 Lepo druzenje, lep dan, lepe masine,dobri ljudi ,sve lepo.Nadam se da ste drugi dan lepo priveli kraju .Svaka cast svima i drago mi je sto sam upuznao mnoge sa,, drugog kraja zice,, e cudo ti je taj internet.Hvala i pozdrav svima iz Banatske prasine.
Ikaro Napisano Jul 14, 2013 #471 Napisano Jul 14, 2013 Ne pamtim da mi je tako brzo prošao dan, izuzetna ekipa, predivna atmosfera! Hvala Vam za sjajno druženje.
Zvu Napisano Jul 14, 2013 #472 Napisano Jul 14, 2013 Ne pamtim da mi je tako brzo prošao dan, izuzetna ekipa, predivna atmosfera! Hvala Vam za sjajno druženje. Nema lepšeg mesta za provesti rođendan :DJoš jednom, srećan ti rođus
Zen Mod Napisano Jul 14, 2013 #473 Napisano Jul 14, 2013 po spisku clanova koji citaju temu , kontam da su i Nišlije postizale kući ........ zdravi i veseli .....
gaggia Napisano Jul 14, 2013 Autor #474 Napisano Jul 14, 2013 po spisku clanova koji citaju temu , kontam da su i Nišlije postizale kući ........ zdravi i veseli ..... ko je bio za volanom, dobro je.. verovatno su stajali pored puta da se vozac isplace... zao mu teslica
Ikaro Napisano Jul 14, 2013 #475 Napisano Jul 14, 2013 Nema lepšeg mesta za provesti rođendan :DJoš jednom, srećan ti rođus Hvala Zvule, zbog rođusa sam danas ostao kod kuće juče smo te spominjali, i Saxa (za rođendan mu kupujemo kalendar)
gaggia Napisano Jul 14, 2013 Autor #476 Napisano Jul 14, 2013 juče smo te spominjali, i Saxa (za rođendan mu kupujemo kalendar) forumski odbor je resio da Saxu kupi zidni sat "kukavicu" sa sve odbrojavanjem datuma
Zen Mod Napisano Jul 14, 2013 #477 Napisano Jul 14, 2013 ko je bio za volanom, dobro je.. verovatno su stajali pored puta da se vozac isplace... zao mu teslica ma jok , nego kupovali kisele krastavcice za dlalkovica
Zvu Napisano Jul 14, 2013 #478 Napisano Jul 14, 2013 Hvala Zvule, zbog rođusa sam danas ostao kod kuće juče smo te spominjali, i Saxa (za rođendan mu kupujemo kalendar) Videćemo se Bože zdravlja, ima vremena
gaggia Napisano Jul 14, 2013 Autor #479 Napisano Jul 14, 2013 ma jok , nego kupovali kisele krastavcice za dlalkovica - 4 juznjacka fantoma na E75...majko mila ...
dlalkovic Napisano Jul 14, 2013 #480 Napisano Jul 14, 2013 Vozio je Sir gospodin Branko a isli smo na Avalu pogledati... http://www.youtube.com/watch?v=KavemnbHiY8&feature=youtu.be
gaggia Napisano Jul 14, 2013 Autor #481 Napisano Jul 14, 2013 Vozio je Sir gospodin Branko a isli smo na Avalu da odade pocast neznanom junaku? da ste nam zdravo i veselo! jbt lalkkovicu, pa ti si ziv?!
zocky Napisano Jul 14, 2013 #482 Napisano Jul 14, 2013 Pročitah utiske učesnika ovog divnog hepeninga, nemam šta da dodam a da to nije već rečeno. Ne postoji ni jedna želja i ni jedno očekivanje sa kojima sam krenuo put Vrdnika da nisu u potpunosti, do najsitnijeg detalja, ispunjeni. Svaka čast svima na svemu!
grozni Napisano Jul 14, 2013 #483 Napisano Jul 14, 2013 Samo da se zahvalim na beskrajno lepom druženju. Uživao sam kao retko kad, upoznao sjajne ljude, odmorio mozak, napunio uši... Hvala organizatorima i veliki pozdrav za sve.
Gosha Napisano Jul 14, 2013 #484 Napisano Jul 14, 2013 Evo i ja sam stigao da se ne brinete. Isporucili smo Lalkovoca u Pojata, Zockyja u Aleksincu Sir Olivera svome domu u nisu i napokon stigoh i ja svojoj kuci. Hvala vam na svemu. Mislim da je 100% uspelo bar za mene. Neki su podneli malo veci teret a neku su samo kibicovali sa strane( tu spadam i ja) ali valjda tako mora da bude. Pozdrav za celu ekipu.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah