stein Napisano Jul 6, 2013 Share #221 Napisano Jul 6, 2013 Ću isfiliram, samo da mi ne ostaneš gladan Ma nije meni problem, mogu ja i govedinu, svinjetinu, nema veze, sve dok mi ne skače po tanjiru ili ne bulji u mene. E, to, kad blene u mene, to ne mogu da pojedem, pa i da odem bez večere na spavanje... Moja žena voli "plodove mora", jebli je plodovi mora. Članci, krakovi, zglobovi... Gora je od kineza, oni barem sve usitne, ne vijaju po tanjiru... Evo, danaske smo sa ćerom bili u Rodi, kaže, "tata, uzmi pasulj sa kobasicom, znaš, onako, da imamo kad mama kuva nešto što ona voli..." Ima li potrebe da išta dodajem? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 6, 2013 Share #222 Napisano Jul 6, 2013 jebli je plodovi mora. Članci, krakovi, zglobovi... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 6, 2013 Share #223 Napisano Jul 6, 2013 Pa šta se smiješ? Nije tako? Predivno servirano ali... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Jul 6, 2013 Share #224 Napisano Jul 6, 2013 Uh bre što je ovo dobro Ne beri brigu - neće te ništa gledati iz tanjira - ne kuvam glavu zbog toksina u škrgama. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 6, 2013 Share #225 Napisano Jul 6, 2013 Ispadoh sad izbirljiv al' hebga... Setih se sad anegdote... Pitao me jedan drugar (ono, kao, on se sad negde nešto načitao pametnih istraživanja itd) da li ja znam šta se sve meće u viršle. Rekoh mu da ne marim, sve dok ne blenu u mene dok ih jedem... Pitala me žena da odemo na letovanje u Albaniju. Rekoh, razmisliću i krenem da proučavam šta se tamo smatra za specijalitet. Između ostalog, nađoh dobar razlog da ove godine ipak odemo u Grčku... Pileći bataci dole, ovčije glave kao specijalitet. http://merlinandrebecca.blogspot.com/2012/04/head-first-into-albania.html "The best part of the lamb, to an Albanian, is the head. Called kokë qengji, lamb's head is what's served to the guest of honor, or to the most important man at the table." Fala vam lipo. Dajte još jedno parče slanine... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
2a3 Napisano Jul 7, 2013 Share #226 Napisano Jul 7, 2013 Kolko vidim ondak zecevi ne trebaju da ne vontam bez potrebe. A u Tisi nema morskih zvezda a nisam ni peco ovih dana. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 7, 2013 Share #227 Napisano Jul 7, 2013 Kolko vidim ondak zecevi ne trebaju da ne vontam bez potrebe. A u Tisi nema morskih zvezda a nisam ni peco ovih dana. Ma zec je superiška Ako se spremi da ne bude suv, onda je to delikatesa... Ali nije da se mora. Ja mogu (što se hrane i pića tiče) da donesem jedino što "ulovim" u prodavnici ili na pijaci. Ne mislim da to ima nekog smisla. Komšinica je donedavna imala alpske koze, trenutačno, od divljači ima samo pčele. A i nisu nešto divlje... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
lukaluka Napisano Jul 7, 2013 Share #228 Napisano Jul 7, 2013 Samo da se razjasni još jednom, BB i LL brinu o jednom kotliću po sopstvenom tajnom receptu, o drugom kotliću sa ribama zecovima ili drugim kućnim ljubimcima će morati neko drugi da se pobrine. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Woland Napisano Jul 7, 2013 Share #229 Napisano Jul 7, 2013 Da, ja kuvam riblji, razjašnjeno P.S. Valjda tamo ima tanjira, escajga?! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ZZZ Napisano Jul 7, 2013 Share #230 Napisano Jul 7, 2013 Ja cu najverovatnije da dodjem sa malim Markom (5.5 godina) videlo dete da tamo ima neki bazen... najverovatnije ima da mi probije glavu i da prenocimo? videcemo... . Kako je najbolje da se dodje? Autoputem ili nekim drugim putem? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BlackCoffe Napisano Jul 7, 2013 Share #231 Napisano Jul 7, 2013 Ispadoh sad izbirljiv al' hebga... Setih se sad anegdote... Pitao me jedan drugar (ono, kao, on se sad negde nešto načitao pametnih istraživanja itd) da li ja znam šta se sve meće u viršle. Rekoh mu da ne marim, sve dok ne blenu u mene dok ih jedem... Pitala me žena da odemo na letovanje u Albaniju. Rekoh, razmisliću i krenem da proučavam šta se tamo smatra za specijalitet. Između ostalog, nađoh dobar razlog da ove godine ipak odemo u Grčku... Pileći bataci dole, ovčije glave kao specijalitet. http://merlinandrebecca.blogspot.com/2012/04/head-first-into-albania.html "The best part of the lamb, to an Albanian, is the head. Called kokë qengji, lamb's head is what's served to the guest of honor, or to the most important man at the table." Fala vam lipo. Dajte još jedno parče slanine... Ovaj pečenjar ispekao janjca sa 8 glava, koda je peko zmaja. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ubledeli Napisano Jul 7, 2013 Share #232 Napisano Jul 7, 2013 Kako je najbolje da se dodje? Autoputem ili nekim drugim putem? teleport Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gaggia Napisano Jul 7, 2013 Autor Share #233 Napisano Jul 7, 2013 teleport podseti me sad: Hajde neko da se nadje da poveze Ubledelog, lepo mi se javio onomad na PP, ali sam u ludilu zaboravio na to.. Dakle, covek je iz BG-a, pa vas molim da se javite ukoliko mozete da ga primite Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 7, 2013 Share #234 Napisano Jul 7, 2013 Pa šta se smiješ? Nije tako? Je tako je! Dobro opisano. Zato se smijem - članci, krakovi, zglobovi...i oči! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Jul 7, 2013 Share #235 Napisano Jul 7, 2013 pitanje: slusanje je otvorenog tipa a za rucak se treba prijaviti? Imam interesenata iz Indjije i Sombora koji bi da dodju bez prijave u popodnevno slusanje Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jul 7, 2013 Share #236 Napisano Jul 7, 2013 Pa nek dođu, ko im brani Sastajanje jeste motivisano željom da se članovi foruma međusobno druže uživo ali ne vidim ni jedan jedini razlog zašto neko ko nije član foruma ne bi mogao da svrati... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
skrstic Napisano Jul 7, 2013 Share #237 Napisano Jul 7, 2013 videlo dete da tamo ima neki bazen... On će tamo da budesamnom. Tj. popodne kad dodjem ja ću njemu da se pridružim sa mojim od 12 godišnjakom Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
gaggia Napisano Jul 7, 2013 Autor Share #238 Napisano Jul 7, 2013 pitanje: slusanje je otvorenog tipa a za rucak se treba prijaviti? Imam interesenata iz Indjije i Sombora koji bi da dodju bez prijave u popodnevno slusanje Impulse, prijavljivanje podrazumeva listu koja se na ovih 10tak strana provukla jedno 15puta, a ona je potrebna da bih ja znao koliko ljudi dolazi i kako da organizujem smestaj, da bi se znalo koliko nam hrane i pica treba itsl.. Otprilike, poslednjih 5-6 strana je potrebno prelistati da bi se shvatio koncept skupa.. no izgleda da ja pisem srpskim, a bivam razumevan na juznokoreanskom, kako putem PP-a, tako i javno? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Jul 7, 2013 Share #239 Napisano Jul 7, 2013 Trenutno se za Vrdnik za 13. i 14. u 7 m(j)esecu predviđa malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim razdobljima i do 25⁰C... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Doktor Napisano Jul 7, 2013 Share #240 Napisano Jul 7, 2013 Trenutno se za Vrdnik za 13. i 14. u 7 m(j)esecu predviđa malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim razdobljima i do 25⁰C... Idealno. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
neskor Napisano Jul 7, 2013 Share #241 Napisano Jul 7, 2013 Kako je najbolje da se dodje? Autoputem ili nekim drugim putem? Autoputem do Rume, a onda put za NS Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Jul 7, 2013 Share #242 Napisano Jul 7, 2013 Ako budem dolazio, najverovatnije: Inđija, Maradik, Krušedol, ..., Vrdnik... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah