Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ću isfiliram, samo da mi ne ostaneš gladan :)

 

Ma nije meni problem, mogu ja i govedinu, svinjetinu, nema veze, sve dok mi ne skače po tanjiru ili ne bulji u mene. E, to, kad blene u mene, to ne mogu da pojedem, pa i da odem bez večere na spavanje... Moja žena voli "plodove mora", jebli je plodovi mora. Članci, krakovi, zglobovi... Gora je od kineza, oni barem sve usitne, ne vijaju po tanjiru... Evo, danaske smo sa ćerom bili u Rodi, kaže, "tata, uzmi pasulj sa kobasicom, znaš, onako, da imamo kad mama kuva nešto što ona voli..." Ima li potrebe da išta dodajem? :buehehe:

  • Odgovora 542
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

:buehehe:

 

Pa šta se smiješ? Nije tako?

 

Predivno servirano ali...

 

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

 

:bad:

Napisano

Uh bre što je ovo dobro :)

 

Ne beri brigu - neće te ništa gledati iz tanjira - ne kuvam glavu zbog toksina u škrgama.

Napisano

Ispadoh sad izbirljiv al' hebga... Setih se sad anegdote... Pitao me jedan drugar (ono, kao, on se sad negde nešto načitao pametnih istraživanja itd) da li ja znam šta se sve meće u viršle. Rekoh mu da ne marim, sve dok ne blenu u mene dok ih jedem... :)

Pitala me žena da odemo na letovanje u Albaniju. Rekoh, razmisliću i krenem da proučavam šta se tamo smatra za specijalitet. Između ostalog, nađoh dobar razlog da ove godine ipak odemo u Grčku...

 

Postavljena slika

 

Pileći bataci dole, ovčije glave kao specijalitet.

 

http://merlinandrebecca.blogspot.com/2012/04/head-first-into-albania.html

 

"The best part of the lamb, to an Albanian, is the head. Called kokë qengji, lamb's head is what's served to the guest of honor, or to the most important man at the table."

 

Fala vam lipo. Dajte još jedno parče slanine...

 

Postavljena slika

Napisano

Kolko vidim ondak zecevi ne trebaju da ne vontam bez potrebe. :guitarplayer: A u Tisi nema morskih zvezda a nisam ni peco ovih dana. :whistle2:

Napisano

Kolko vidim ondak zecevi ne trebaju da ne vontam bez potrebe. :guitarplayer: A u Tisi nema morskih zvezda a nisam ni peco ovih dana. :whistle2:

 

Ma zec je superiška :) Ako se spremi da ne bude suv, onda je to delikatesa... Ali nije da se mora. Ja mogu (što se hrane i pića tiče) da donesem jedino što "ulovim" u prodavnici ili na pijaci. Ne mislim da to ima nekog smisla. Komšinica je donedavna imala alpske koze, trenutačno, od divljači ima samo pčele. A i nisu nešto divlje... :)

Napisano

Samo da se razjasni još jednom, BB i LL brinu o jednom kotliću po sopstvenom tajnom receptu, o drugom kotliću sa ribama zecovima ili drugim kućnim ljubimcima će morati neko drugi da se pobrine. :cheers:

Napisano

Ja cu najverovatnije da dodjem sa malim Markom (5.5 godina)

videlo dete da tamo ima neki bazen...

:)

najverovatnije ima da mi probije glavu i da prenocimo?

videcemo...

.

Kako je najbolje da se dodje?

Autoputem ili nekim drugim putem?

Napisano

Ispadoh sad izbirljiv al' hebga... Setih se sad anegdote... Pitao me jedan drugar (ono, kao, on se sad negde nešto načitao pametnih istraživanja itd) da li ja znam šta se sve meće u viršle. Rekoh mu da ne marim, sve dok ne blenu u mene dok ih jedem... :)

Pitala me žena da odemo na letovanje u Albaniju. Rekoh, razmisliću i krenem da proučavam šta se tamo smatra za specijalitet. Između ostalog, nađoh dobar razlog da ove godine ipak odemo u Grčku...

 

Postavljena slika

 

Pileći bataci dole, ovčije glave kao specijalitet.

 

http://merlinandrebecca.blogspot.com/2012/04/head-first-into-albania.html

 

"The best part of the lamb, to an Albanian, is the head. Called kokë qengji, lamb's head is what's served to the guest of honor, or to the most important man at the table."

 

Fala vam lipo. Dajte još jedno parče slanine...

 

Postavljena slika

Ovaj pečenjar ispekao janjca sa 8 glava, koda je peko zmaja.

Napisano

teleport :whistle2:  :wink2:

 

podseti me sad: Hajde neko da se nadje da poveze Ubledelog, lepo mi se javio onomad na PP, ali sam u ludilu zaboravio na to.. Dakle, covek je iz BG-a, pa vas molim da se javite ukoliko mozete da ga primite 

Napisano

Pa šta se smiješ? Nije tako?

 

 

 

Je tako je! Dobro opisano. Zato se smijem - članci, krakovi, zglobovi...i oči! :rofl:

Napisano

pitanje: slusanje je otvorenog tipa a za rucak se treba prijaviti? Imam interesenata iz Indjije i Sombora koji bi da dodju bez prijave u popodnevno slusanje

Napisano

Pa nek dođu, ko im brani :)

Sastajanje jeste motivisano željom da se članovi foruma međusobno druže uživo ali ne vidim ni jedan jedini razlog zašto neko ko nije član foruma ne bi mogao da svrati...

Napisano
videlo dete da tamo ima neki bazen...
 

On će tamo da budesamnom. Tj. popodne kad dodjem ja ću njemu da se pridružim sa mojim od 12 godišnjakom  :wink2:

Napisano

pitanje: slusanje je otvorenog tipa a za rucak se treba prijaviti? Imam interesenata iz Indjije i Sombora koji bi da dodju bez prijave u popodnevno slusanje

 

Impulse, prijavljivanje podrazumeva listu koja se na ovih 10tak strana provukla jedno 15puta, a ona je potrebna da bih ja znao koliko ljudi dolazi i kako da organizujem smestaj, da bi se znalo koliko nam hrane i pica treba itsl.. 

 

Otprilike, poslednjih 5-6 strana je potrebno prelistati da bi se shvatio koncept skupa.. no izgleda da ja pisem srpskim, a bivam razumevan na juznokoreanskom, kako putem PP-a, tako i javno?

Napisano

Trenutno se za Vrdnik za 13. i 14. u 7 m(j)esecu predviđa malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim razdobljima i do 25⁰C...

Napisano

Ako budem dolazio, najverovatnije: Inđija, Maradik, Krušedol, ..., Vrdnik... ;)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...