Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Moj drugar ženi za rodjendan kupio čuvarku za ribe. Čudi me kako ga nije ubila na mestu.

Bolje to nego penu za brijanje ili vagu.Možda žena voli da vata ribu, jelte, mislim da peca.
Napisano

Ja sam za rođendan dobio ćerku. Evo sad će sedam godina kako "treba da se radujem" što ne moram dva puta da pravim hep-haj po kući, a inače, najlepši poklon mi je kada vidim srećan osmeh na licu svoje male... :P

Napisano

Ja sam za rođendan dobio ćerku. Evo sad će sedam godina kako "treba da se radujem" što ne moram dva puta da pravim hep-haj po kući, a inače, najlepši poklon mi je kada vidim srećan osmeh na licu svoje male... :P

Lepo receno,raznezices nas :)
Napisano

Lepo receno,raznezices nas :P

Prigodan joke:Ulazi tip u kafanu i kazePice za kafanu DOBIO sam SINA!!!U uglu vidno uradjen tip podigne glavu i odgovori:Blago tebi burazeru, ja sam mog morao da pravim!!!
Napisano

Prigodan joke:

...a da nemaš samo svoj dedicated thread... :P
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano

E i ja se danas ponovio na buvljaku zemunskom jes da je sprava iz 1972. ali je kao nova a iznutrice ce valjda posluziti svrsi :rofl: ili ti bittice modifikovana :mad:

post-79-124982421616.jpg

Napisano

A evo nesto malo o sadrzaju iznutricaTube complement:2xEF862xECC811xECC831xELL801xEL951xEM842sound chennels 5WeachInputs:2xmicro2xradio2xphono :rofl:

Napisano

postuj samo sliku sa dimenzijama izlaznih trafoa

Kasnije kad malo zaladi idem na tavan pa cu ga rasturim sada ga slusamo ja i gospodja i prisecamo se .... vremena a i muzika na traci je iz 70-80tih pa ono malo uzivamo :rofl:
Napisano

Pa sad da li je u pitanju nostalgija ili što drugo nebi znao.Znam samo da mi je prijatnije da slušam cd kad ga prebacim na traku nego direktno sa diska.Naročito u zimskom periodu noćom uz čašicu vina.

Napisano

...uz pucketanje vatre u kaminu,dragu osobu....Ma udari mi antirost u glavu,ceo dan restauriram pecku na drva u pec na elektricni pogon pa zato reagujem na zimu :rofl:

Napisano

...uz pucketanje vatre u kaminu,dragu osobu.... :mad:

e pa sad kamina nema e bum smo u stanu, mad nemam ništa protiv, a draga osoba, ako misliš na ženu, poslije 25 godina koju još nervira sva ova skalamerija po kući :rofl:
Napisano

Nemoj sad i ti da kazes jos da sa zenom u krevetu kao sa sestrom :rofl:Ajde sad je malo kasno ali slikacu ovu moju napravu,pre i posle, i obelodani cu je da vidis da se to moze i u stanu(mislim na kamin)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...