Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Jok - bata baneta i daudia cu da vodim, a zvucnik ne kupujem ako ne zna osnovne stvari.... ;)

Ја саветодавно критиковао ББ, а ти ме стави у исти кош са њим.Ко да ја незнам ди је Коларац :nonono:
Napisano

.....al' bas takav kabl sam dobio uz kutijice - mozda otud ta sinergija... :buehehe:

Nije moguće da su bolji od toliko hvaljenih LAN kablova.... :whistle2::msn-rofl:
Napisano

Neces verovati ZIle, al' bas takav kabl sam dobio uz kutijice - mozda otud ta sinergija... :buehehe:

Ne da ja da neću verovati nego što misliš da sam postavio ovaj oglas... Mirisalo mi je na nešto tak'o...
Napisano

Nije moguće da su bolji od toliko hvaljenih LAN kablova.... :whistle2::msn-rofl:

To ne znam, moram prvo da procitam recenzije... :rolleyes:

Ne da ja da neću verovati nego što misliš da sam postavio ovaj oglas... Mirisalo mi je na nešto tak'o...

Ma jok, ti si NAUKcnik... ;)
Napisano

Dobro, onda ga vodimo zajedno, dok nije opet zaglavio u pelene ! :buehehe:

E taman zamisljam scenu, ruku pod ruku, vode me Daudio i Sipi na Kolarac...sa sve sladoledom. :oke: Bogami jos metar dana ima fore, a onda "kakofonija" :wink2:
Napisano

Dobro,... onda čitaj,.... hoću reći, knjigu u šake. :buehehe:

Moracu... Nema druge... Osecam se znacajno uskracen nedovoljnim izucavanjem te literature... :shinymj5:

... Bogami jos metar dana ima fore, a onda "kakofonija" :wink2:

Blago tebi, sto se sa vece vremenske distance prisecam te faze, sve mi vise nedostaje.... :sleep2::oke:
Napisano

Ma jok, ti si NAUKcnik... ;)

Bilo nekada... Nisi u toku...
Napisano

Bilo nekada... Nisi u toku...

Aaaa pa ne znam, nisi se hvalio novitetima. Sad je konacno zavrsena tropska sezona, pa se vidimo... :D
Napisano

Aaaa pa ne znam, nisi se hvalio novitetima. Sad je konacno zavrsena tropska sezona, pa se vidimo... :D

Ma pričao sam Ti. To su cable-ovi kupljeni od Tvog komšije iz Zemuna... ;) Znaš da sam ga hvalio kao cool lika... Zaboravljaš brže od mene... To je bilo još u hladna vremena, možda čak i pre zime...
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano

Novi C sistem ( vikendaški. Dosadilo mi da secam CREEKa svaki put kad idem na vikend.)DENON receiver, deck, CD, Streamer. ( kad mu gurnem jabuku postaje streamer :wink2: ) :phil_04::wave: :guitarplayer:Neverovatan zvuk za mini liniju ( i uložene pare). Kao da je DENON ugradjivao full size kvalitet u midi komponente. Najviše mi se svidja što je AirPort uboden u slobodan AC out i sve je jedna kompaktna celina.Zvučnici su HECO Libero(2.1)post-39-0-88666600-1350857927_thumb.jpg post-39-0-22266200-1350858043_thumb.jpg post-39-0-41628800-1350858088_thumb.jpg

• 2 nedelje kasnije...
Napisano
post-347-0-83713000-1351797291_thumb.jpgStig'o od mog DrugaNaDrumu...S/PDIF je (time) došao direct u DAC (-ove)... ;) Hvala!
Napisano

Jak ti drug - stavio RCA plug na kontra stranu limcica! :rofl:

Što si rek'o, niko ne bi primetio... Protiv uroka... ;)Jeste da je counterintuitive... Kad ga gledaš odvojeno, šta će mu krović...
  • 2 nedelje kasnije...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...