Jump to content

Preporučeni Komentari

• 3 nedelje kasnije...
Napisano
:) Super, ali iz licnog iskustva bih ti preporucio da ne pravis nikakve stranice, vec samo ravnu dasku. Ja sam ih imao pa ih skinuo, prirodnije zvuci. Ovaj lik deli slicno misljenje:http://gainphile.blogspot.com/2009/11/s12-ob-open-baffle-simplicity.html
Napisano

:) Super, ali iz licnog iskustva bih ti preporucio da ne pravis nikakve stranice, vec samo ravnu dasku. Ja sam ih imao pa ih skinuo, prirodnije zvuci. Ovaj lik deli slicno misljenje:http://gainphile.blogspot.com/2009/11/s12-ob-open-baffle-simplicity.html

Za početak neću ništa praviti, samo iskoristiti već napravljeno. Pa ćemo slušati muziku...
Napisano

Steine, budi oprezan - vidis kako uticu na crte lica ! :buehehe:

The face has been changed to protect the innocent... :policajac4:
Napisano

Gle............nekad bilo moje pojacalce.......................... :Laie_68:

Koji magarac ti je budžio one elektrolite i čačkao po štampi...ne daj mu da ti prilazi više uredjajima...uzgred, i tvoj Braun je kod mene..
Napisano

Koji magarac ti je budžio one elektrolite i čačkao po štampi...ne daj mu da ti prilazi više uredjajima...uzgred, i tvoj Braun je kod mene..

Ма не секирај се, ионако све од њега заврши код тебе :good2:
Napisano

Da, sve govori da je PP. Nadam se da će se iskoristiti u nekom ispravljaču, a možda će biti i dobri na putu signala - probat ću

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

Ех довуче и Ја нешто без везе али три'ес кила тешко. Још само да похватам како да га пробам, мада верујем да је ово напајање исправно.

Јел неко случајно зна из чега је?

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Napisano

S obzirom na izlazne voltaže, možda napajanje za neki stari computerski server...?

И Ја сам помислио на то, американске је производње и осим једног што фали сви осигурачи су оригинални.
Napisano

Ех довуче и Ја нешто без везе али три'ес кила тешко. Још само да похватам како да га пробам, мада верујем да је ово напајање исправно.Јел неко случајно зна из чега је?

Iz predratnog LapaTopa :to_become_senile:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...