Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

In what? 

Kod nas je za titulu metroseksualca dovoljno obrijati se jednom tjedno i počešljati. Tuširanje je već presumnjivo..... :buehehe:

Napisano

imam još skalamerija

Postavljena slikablackbox.jpg

nije epilator :) pitaj Gagija šta je. ili čekaj sutra za nastavak :)

hahhah, hipsto, sto je ne obrnu bocno?  :assshake: nego, ima nesto dobro, samo da postanes dostupni korisnik mob telefonije :)

Napisano

nego, ima nesto dobro, samo da postanes dostupni korisnik mob telefonije :)

U Sinagogi je, pa je isključio zvono. ;)

Napisano

Pa neće valjda pijan kasnije u SNP??? :D

Sad ja kao znam gdje je i što je Sinagoga, Zadruga i SNP. :hihihihi:

Neupućenima: Najavio je koncert Kemala Gekića u Sinagogi i kasnije laprdavu Azizu u SNP. ;)

Napisano

jes vala, kurtoazno nacirkan ide da prica sa nebeskim bicima :D

Tako nacirkan može s njima i tablića razbaciti. :buehehe:

Napisano

u svakom slucaju, bice razbacano vece.. auuuu, nece nam se oprostit ovolki OFF - cek da se vrate, vide i repliciraju braca kulturi uzdizaci, pa da bacamo u Ognjenu zemlju :D

Napisano

ccccc vid' ih š'o su se rasprdeli :P 'vake nek'lture nema ni ispred zadružnog doma :)

Postavljena slika

Alix 1D ploča oplemenjena Linux-om by Gaggia, skutijana u konfekciju. Jedino što nemam onu klacibocnu što se turi na matičnu da možeš da je upališ da radi  :) za sada se samo gledamo :)

Napisano

e jebat ga

nisam mogao da odolim da ne dam 20e, a bio odlučio dek nikad više

nekad balavio na 5100 a sad mi naleće 3100

sređen, opran,okupan, podmazan, promjenjene gumice, fale dvije sijalice brojač i svijetlo kasete, još to da nađem 8v teško da ću nać al ću uguram od 12v

sve radi kako treba

post-38-0-25003200-1398554505_thumb.jpgpost-38-0-10047900-1398554525_thumb.jpgpost-38-0-72526800-1398554536_thumb.jpgpost-38-0-55870800-1398554557_thumb.jpg

Napisano

ccccc vid' ih š'o su se rasprdeli :P 'vake nek'lture nema ni ispred zadružnog doma :)

Postavljena slika

Alix 1D ploča oplemenjena Linux-om by Gaggia, skutijana u konfekciju. Jedino što nemam onu klacibocnu što se turi na matičnu da možeš da je upališ da radi  :) za sada se samo gledamo :)

To je ovo: http://www.applianceshop.eu/index.php/boards-parts/alix-board/pc-engines-alix-1d.html ?

Koji Linux?

Napisano

^ Baš to. Ne znam, Gagi je stavio 2 verzije Linuxa, jedna je na CF kartici, druga na USB stiku. Obe su za audio. Znam da se patio da ubaci Linux driver za HiFace USB to SPDIF.

Napisano

stigle igračke za fini radvelerka w201 (tcp je zarad poređenja) i nekoliko finih nikolson turpija

Mnogo je slatka... :inlove:

... a pošto košta?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...