Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

gramofondžije ovo se ne smije propustiti :wink2:

Postavljena slikaJWR 4522.jpg

Ben Wwbster meet Oscar Peterson - izdanje JWR

p.s.

jel ovo nešto zabrinjavajuće što ja radim :rofl:

Zabrinjavajuće je jedino to što taj album moram slušati na FLAC- umjesto na vinilu. :)

Napisano

Treba probati upored(n)o... Pitanje je koliko je sklop osetljiv na kvalitet napajanja, koliko baterija troši, koliko često moraš da je puniš, koliko košta adekvatan ispravljač sa transformatorom i kad sve izvagaš... odlučiš :)

Napisano

Meni se čini kao da će brzo da se istroši ta baterija :)

Napisano

Vi'š , taj solarni... zanimljivo a!? Išla neka priča i računica  na big vorumu , za bateriju od 9 AH  da bi itrebalo da sviri bar toliko sati, 9-10, ako ampić vuče 1amper... bem li ga , zato i pitam. Bilo bi dobro staviti i neki prekidač-preklopnik, da jednim klikom se ide sa potrošnje na napajanje.

Napisano

jeste , samo su ovde u prodavnicama zaguljeni, ne daju pivo bez donetih praznih boca, tako da ću sad u oglase da unesem novu monetu

(prazne) flajke bez žiga 7x24,5cm. inače je pronađen (česti, prisilni) dobrovoljac na relaciji bgd-vršac. tako da...

Napisano

U Velikom Bečkereku ovog piveta ima u kafani Paradajz (ili ti Paradise) pa koga put nanese mož se počasti...  :drink:

Baška što i muzika uglavnom valja.

Napisano

U Velikom Bečkereku ovog piveta ima u kafani Paradajz (ili ti Paradise) pa koga put nanese mož se počasti...    Baška što i muzika uglavnom valja.

Posle ovoga ce po mikrofonske kapsule sa GB svi doci licno. Ako ne svi, onda bar pivopije. :BeerMugCheers:

Napisano

Da li neko zna gde može da se nađe crno bez-alchohol-no pivo? Znam za svetla i samo ta i koristim...

Napisano

Danas stiglo. Kupljeno  na KP. Jos nisam imao ovolike kondove, jedan je tezak 1,2Kg.

Casa nije stigla sa njima, tu poredjenja radi.

post-962-0-33905000-1360097310_thumb.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...