Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Arm holder je pomalo diyersko resenje, neprimereno toj ceni. Mislim, ako je samo prirucni holder za rezervnu rucku, a balcony glavni nosac. onda ok...

Napisano
1 hour ago, Miloš 1210 said:

Veoma retro. Još samo da osvoji šarke i poklopac ;)  

teško - gram je modularan, do 4 ručke u različitim kombinacijama od 9" do 14", nemoguće je napraviti standardan poklopac.. 

1 hour ago, vladd said:

neprimereno toj ceni. Mislim, ako je samo prirucni holder za rezervnu rucku, a balcony glavni nosac. onda ok...

cena je bez (ohne) holdera, nosača - samo baza :) jbg, očigledno je u mogućnosti da prži sa cenama :)

1 hour ago, Srecko said:

ali vraga Kuzma ne spava na lovorikama.

pa jes ono - vrag ne spava :)

Napisano

Pa jes, nego ja nikako da se otrgnem nekom poredbenom kriterijumu, ako kosta kao auto, treba da ima neki adekvatan nivo slozenosti elemenata, tematskih i namenskih.

Konzola sa jednim imbusom, a bez vodjice ili prirubnice u mestu oslonca...onako malo elementrarno...

Napisano
7 minutes ago, vladd said:

Pa jes, nego ja nikako da se otrgnem nekom poredbenom kriterijumu, ako kosta kao auto, treba da ima neki adekvatan nivo slozenosti elemenata, tematskih i namenskih.

Konzola sa jednim imbusom, a bez vodjice ili prirubnice u mestu oslonca...onako malo elementrarno...

odavno ne postoje racionalni kriterijumi za određivanje cene proizvoda - kriterijumi su isključivo tržišni: cena je onolika koliko marketinško odelenje utvrdi da može biti, pri tom je "vrednost" brenda primarna.. onda se sa kalkulacijom krene natrag, za nivo složenosti i poređenje sa bilo čim drugim istog nivoa cene, ih tako boli uvo :) 

msm - još je gore: relativizovao se pojam proizvoda.. čak i bankarski kredit je postao proizvod jbt.. otišlo bre sve u pm, sve smo bliži četvrtom činu u kom će da opali ona puška iz prvog :)

Napisano
8 minutes ago, Woland said:

.. otišlo bre sve u pm, sve smo bliži četvrtom činu u kom će da opali ona puška iz prvog :)

Gadna vremena dodjose . . .  

Eto . . .  tu ce i da bidne. :(

Na zalost, od kako je Sotona aka US postavila za inat svima ambasadu u Jerusalimu. 

Cacka  . . . provocira . . . obice im se o glavu. 

Skotovi & Antihristi. 

Napisano

E a jeste vi culi kako svira drljavi Tecnics 1610 i to sve mk2...jooo to treba da cujete... koje bre 2kile evra i ostalo!

nesam, ali jesam čuo Technics D3 i potom 1210 (kad nije kostao bubreg), i slušao ih duugo i sa radošću :)
Napisano
38 minutes ago, Woland said:

pa zar ti se ne čini da se kraj približava? prvo USB i ini kablovi, pa osigurači - sve su to vesnici kraja sveta :D

jeste ... a i raznorazni prodavači(i proizvođači) magle, tj kablova i drugih čudotvornih stvarčica,  počeše da se muvaju po forumu koristeči svaku priliku da  šire ''svetu istinu o kablovima i putevima signala'' i ostalim '' univerzalnim'', tj ''magičnim, popravljačima zvuka'' i vrbuju istomišljenike za ... xa, umalo ne rekoh sektu :D

Napisano

^ ali zato smo mi tu, da ne dozvolimo lažnim prorocima da prevladaju.. biće teško, činiće se uzaludnom naša bitka, ali na kraju tunela je jasno svetlo lampe GZ34 (NOS Philips), i tada će biti jasno da je stvar ispravljena [emoji3]

Napisano

meni je samo žao što je Tesla prerano otiš'o ''da ore nebeske njive'' i spasao nas od većine ''ovijeh proroka'' ... mada, vera je čudo, bojim su da bi tu i Tesla bio nemoćan

Napisano
42 minutes ago, Woland said:

^ ali zato smo mi tu, da ne dozvolimo lažnim prorocima da prevladaju.. biće teško, činiće se uzaludnom naša bitka, ali na kraju tunela je jasno svetlo lampe GZ34 (NOS Philips), i tada će biti jasno da je stvar ispravljena emoji3.png

de nadje bas Philips :wub:

:drinks:

Napisano

Chatham i Raytheon ispravljacice generalno kostaju ponajvise

WE iskljucene iz razmatranja

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...