Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ajd kad nadjete opet lokalno, prijavite, pa da razmislim

ni sam ne nam sta bi sa njima, al mozda jos jedne me nateraju da napravim anap za sluske za pri kanti

Napisano

Nixie, ti sad prvo nalepi kuglične ležajeve, makar njih imaš onoliko i dostupni su. To unosi zaokrugljeno i cirkularno 3D prostiranje unutar naušnika. Budi veći mood od Mike. Kakvi magneti, kakvi bakrači :buehehe:

Čestitke svima za kupovinu. :thumbsup:

Napisano
pre 7 minuta, Leonardo reče

makar njih imaš onoliko i dostupni su

Imam još 50-tak komada. Kupio na više, zbog cene. :D

Napisano
3 hours ago, Mikorist said:

Da...štede ... Tačno od dva para mož da napraviš jedne haj end:buehehe:

Ma ne stede, ali i kod tih magneta iz Kine je veliki rastur jacine polja, ponekad i u okviru istog paketa.

P.S.

Za tu galanteriju pitaj ove iz Iguane, da li su voljni. Bilo u Zemunu, prekoputa Adventisticke crkve,  ali sumnjam da bi se cimao

Napisano
pre 7 minuta, NIXIE reče

Jel ti treba još jedan par?

Naručio sam već :buehehe:

Ovo je čak mislim i jače od AKG magneta.

Citat

. Magnet je proizveden u Nemačkoj po najvišim mogućim standardima kao i visokom završnom obradom. Koriste ga pecarosi za vadjenje mamaca, hranilica i svega ostalog sto je metalno a nije vidno pokriveno tako da ih je veoma tesko pronaci bez ovog magneta. Koriste ga majstori za razna vadjenja, pridrzavanja, skupljanja srafova eksera ili opiljaka, koriste ga i za vadjenje metalnih EURA iz aparta koji primaju taj novac, na njega se lepe i metalni dinari novije proizvodnje. Pogodnost ovog magneta u odnosu na druge je taj sto poseduje rupu na sredini kroz koju mozete zavrnuti sraf sa upustenom glavom a na njega kuku, alku, drsku. . . i na to zakaciti kanap, lanac itd. . .             

:hihihihi:

Napisano

Pa ako poručim poštom a ne delim trošak sa tobom. Mogu da odem do prodavnice, gde se nalaze?

PS

Genarala Ždanova, Vladdove komšije.

Napisano
pre 10 minuta, NIXIE reče

Pa ako poručim poštom a ne delim trošak sa tobom. Mogu da odem do prodavnice, gde se nalaze?

Neomagneto ( centrala ), Generala Ždanova 25/42 11070 Novi Beograd

Jedino treba da ustanovimo kako je polarisan. Kapiram da ovaj ide sa cilindrom ka van a obla strana se lepi na magnet drajvera.

A usput možeš da skupljaš udice i eksere dok slušaš muziku. :buehehe:

Napisano
pre 2 minuta, NIXIE reče

Sačekaću ja da vidim šta si uradio sa tim magnetima.

;)

Biće fora ako je bolje od ovog AKG....Kako njega da odlepim....Ovo je tako uhvatilo sad da neće da makne :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...