grau. Napisano Mart 30, 2012 #45 Napisano Mart 30, 2012 vredi probe, za taj novac. sad, ima bolje ali kosta. meni je ta sprava skroz OK.
Zen Mod Napisano Mart 30, 2012 #46 Napisano Mart 30, 2012 i sad kako bi jos sviralo da nisu vrljavi op na izlazu
neskor Napisano Mart 30, 2012 #47 Napisano Mart 30, 2012 i sad kako bi jos sviralo da nisu vrljavi op na izlazupodrzavam :oke:staviti trafoe na izlaz ili lampeza te pare ne moze bolje
grau. Napisano Mart 30, 2012 #48 Napisano Mart 30, 2012 podrzavam :oke:staviti trafoe na izlaz ili lampeza te pare ne moze bolje verovatno ni za mnogo vece. meni je bilo zabavno saranje izmedju M2Tech Young, Lampucere i M-DAC. Nijedna od te dve skuplje sprave nije posramila Lampuceru, mislim da je ovo dovoljan kompliment. Mogu i detaljnije ali dovoljno ima prepucavanja na forumu, bojim se da ne iskoče prodavci iz žbuna.
first Napisano Mart 30, 2012 #49 Napisano Mart 30, 2012 verovatno ni za mnogo vece. meni je bilo zabavno saranje izmedju M2Tech Young, Lampucere i M-DAC. Nijedna od te dve skuplje sprave nije posramila Lampuceru, mislim da je ovo dovoljan kompliment. Mogu i detaljnije ali dovoljno ima prepucavanja na forumu, bojim se da ne iskoče prodavci iz žbuna.Ma napiši slobodno,.... mada znam da si u tom poređenju koristio onaj vrljavi IC od 30€,tako da ova druga dva DAC-a (M2Tech i M-DAC) nisi ni mogao da čuješ kako zaista rade.... staviti trafoe na izlaz ili lampeza te pare ne moze bolje ...ja ga slušao 6 - 7 dana baš sa lampama na izlazu....
first Napisano Mart 30, 2012 #51 Napisano Mart 30, 2012 Koje lampe? Šta, kako...?Sutra cu u office-u da pogledam tacno sta je to bilo, pa cu da ti napisem P.P. ako te bas zanima.
BokiTokiVoki Napisano Mart 31, 2012 #52 Napisano Mart 31, 2012 bojim se da ne iskoče prodavci iz žbuna.Kasno!
davor Napisano April 2, 2012 #53 Napisano April 2, 2012 Meni je klavir najbitniji. Ako se to ubode, obično sve ostalo svira po JUS-u.Moraću Lampuceru da stavim na listu uređaja za probu pa da se uverim sam.Cao Zvu!Mogu ti doneti moju lampuceru da je poslusas ako te zanima?A i mene interesuje kako zvuce tvoje kutije...mislim da je poslusas a inace nije na prodaju...Da se ne shvati pogresno...
Zvu Napisano April 2, 2012 #54 Napisano April 2, 2012 Ne tražim ja zaista da kupim Lampuceru već samo da poslušam. Da se ne shvati pogrešno
Zvu Napisano April 22, 2012 #56 Napisano April 22, 2012 Boga mi, svira lampucera (ko li joj dade tako ružno ime. od sada ću o njoj govoriti kao L-DAC u). Svira od 11 sati jutros.Vrlo, vrlo pristojno Može li i koliko bolje, videćemo ali za sada vrlo dobro. Nisam nezadovoljan.Dell inspiron 1018/TeralinkX2/L-DAC/Babelfish+TVC - SipijevF5+Sipijev krasnosvirajućipreampnemampojmakoji - Sansui AU-X501(ubedljivo najslabija karika ali hajde da probamo i neke Sankene je li)/Econowave.Plavi USB kabl od Dell-a do Teralinka. Zvuk ni svetao ni taman nego baš taman :rofl:Hvala Davore
krvimozak Napisano April 22, 2012 #59 Napisano April 22, 2012 Boga mi, svira lampucera (ko li joj dade tako ružno ime. od sada ću o njoj govoriti kao o L-DAC u). Svira od 11 sati jutros. Zvuk ni svetao ni taman nego baš taman Pa nisi valjda mislio da Boki, Shuca, Anubis i ja lazemo? Naravno da svira.
VukJov Napisano April 22, 2012 #60 Napisano April 22, 2012 Plavi USB kabl od Dell-a do Teralinka....od Teralinca do DAC-a verovatno žut..
Zvu Napisano April 22, 2012 #61 Napisano April 22, 2012 Pa nisi valjda mislio da Boki, Shuca, Anubis i ja lazemo? Naravno da svira. Jedini validan aršin dobrog zvuka za mene je moj aršin. Verujem samo svojim ušima, a preporuke za slušanje uvek uvažavam Inače, Šuca svoj prodaje pa pretpostavljam da nije baš toliko oduševljen. U svakom slučaju, po mom mišljenju, sprava radi skroz Ok. Radiću poređenje sa još nekim AK4396 based spravama u skorijoj budućnosti pa ćemo videti kako se priča dalje razvija...od Teralinca do DAC-a verovatno žut..Crn ko zemlja crna
VukJov Napisano April 22, 2012 #62 Napisano April 22, 2012 Crn ko zemlja crnaDa nabaviš pod hitno žut, ja sam koristio crni pri poredjenju Lampucere i DAC-a sa AK 4396 i ispade da je ovaj drugi bolji.. ko zna kako bi ispalo sa žutim..
Gosha Napisano April 22, 2012 #64 Napisano April 22, 2012 Ispalo bi žuće Sutra sve svoje kablove farbam u zuto
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah