Zen Mod Napisano Avgust 20, 2011 Share #45 Napisano Avgust 20, 2011 uvo ce ti kaze ; ti treba neki jebivetar na forumu da ti pise kako to tebi zvuci ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Avgust 20, 2011 Share #46 Napisano Avgust 20, 2011 Radion je izgleda "servisiran" jerbo vidim da su neke Ei lampe stavljene Рдио у контејнер а звучник сачувај, појавиће се други. Стрпљење мај френд Др. Вотсон. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Oktobar 30, 2011 Autor Share #47 Napisano Oktobar 30, 2011 Ima li neko pojma koji su ovo visokotonci ?Danas nabavljeni , i u dobrom su stanju , dimenzija kockastog rama levka jeste 9x9cm , precnik magneta jeste fi 8cm , DC otpor svakog jeste po 13 ,7 ohma , imaju malenu nalepnicu na kojoj pise Made in UK , dosta su teski sa masivnim i jakim magnetima , ali nemam pojma ko je proizvodjac i kakve karakteristike imaju !Zna li neko mozda od kolega sta je ovo ?Sledi jos par fotki .Pozz Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Oktobar 30, 2011 Share #48 Napisano Oktobar 30, 2011 Дај слику и одпозади. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Oktobar 30, 2011 Autor Share #49 Napisano Oktobar 30, 2011 eto Stone :Ps Levci su od jakog celicnog presovanog pleha . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Oktobar 30, 2011 Autor Share #50 Napisano Oktobar 30, 2011 Eto jos jedne fotke :Inace na levcima otpozadi ima odstampano zutom farbom sledece brojeve : 80A277 i ispod toga 575431 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Oktobar 30, 2011 Autor Share #51 Napisano Oktobar 30, 2011 Jedva nekako i sam pronadjoh sta je ovo : Cerwin Vega (de)model : 211 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 30, 2011 Share #52 Napisano Oktobar 30, 2011 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Novembar 28, 2011 Autor Share #53 Napisano Novembar 28, 2011 Pristigle ove starudije od Scan Speak zvucnika , 8`` u precniku i 4 ohma impedanse svaki , ali su oznake na nalepnicama izbrisane od starosti , tek se poneka cifra nazire , pa pitam vas kolegione dali znate koji je ovo (de)model zvucnika i koje karakteristike ima ?, kao i koji tip kutije bi bio najpovoljniji za njih ?Unapred Hvala ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Novembar 28, 2011 Autor Share #54 Napisano Novembar 28, 2011 Eto jos pokoja slika : Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Novembar 28, 2011 Autor Share #55 Napisano Novembar 28, 2011 I zadnja slika : Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2011 Share #56 Napisano Novembar 28, 2011 lici na 21W38 , kakve imam (ima ih i Machinori)no - kako su menjana vesanja , zaboravi na k-ke sa neta , moras sam meriti Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Novembar 28, 2011 Autor Share #57 Napisano Novembar 28, 2011 lici na 21W38 , kakve imam (ima ih i Machinori)no - kako su menjana vesanja , zaboravi na k-ke sa neta , moras sam meritiHey Zen-e !Za 15 yura par sve zajedno sa tim korektno promenjenim vesanjima cenim da je fer cena koju je platio moj burazer za njih , ima moj burazer neke prazne kompresione kutije od Niskog HSR (57 x 33 x 23 cm) u koje oce da ih smandrlja pa da ih ganja preko jos starijeg opasno modifikovanog Sansui 221 risivera (2x8W ) i koji zvuci pristojno lepo .Sta ti kazes jel to dobra ideja ili da batalim to ?Pozz Druze ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2011 Share #58 Napisano Novembar 28, 2011 ma kakvo bataljenje :rofl:daj mu ga po ubacivanju i zurka ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Novembar 28, 2011 Autor Share #59 Napisano Novembar 28, 2011 Zen -eTako ce i da bude !!!Plus izbacivamo onaj pregoreli skart od Niskih srednjetonaca i visokotonaca pa dodajemo po jednu ovu 1`` hornu na svaku kutiju da ima burazer kad i kad i lepe sopran muzicke tonove .Ziveli !!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2011 Share #60 Napisano Novembar 28, 2011 to ce biti milozvuci sa Soundcrafta!! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Novembar 28, 2011 Share #61 Napisano Novembar 28, 2011 I zadnja slika :Ја бих променио мембране, бар те мере има. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Novembar 29, 2011 Autor Share #62 Napisano Novembar 29, 2011 Stone necu da ih diram nista za sada jer izgleda da je taj Efendija koji je uradio vesanja to uradio i sasvim pristojno . Pozz Druze ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 27, 2012 Autor Share #63 Napisano Jul 27, 2012 Stigao juce , poluispravan , ali je to opet neka starudija od opet nekog meni nepoznatog proizvodjaca , lici mi na nekog svabu jer me plava hamerslag boja podseca na boju od Lorenz LP312 , ali i stil odlivka korpe isto , ali nisam 100% siguran koji je i sta je ! , Precnik korpe jeste 32 cm .Zna li neko od kolegiona sta je ovo ???Pozdrav ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 27, 2012 Share #64 Napisano Jul 27, 2012 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Jul 27, 2012 Autor Share #65 Napisano Jul 27, 2012 Ovih dana treba da mu pokupim brata zvucnika koji negde lezi u nekoj supi zatrpan ko zna cime , nadam se da je kod tog parnog demodela nalepnica na poklopcu magneta bolja !Ako jeste javljam sta je !BTW , na ovome primerku ima samo odstampano nazad na poklopcu magneta : M 320 38 C , FX - HF Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zvu Napisano Jul 27, 2012 Share #66 Napisano Jul 27, 2012 Viđao sam stare RCF-ove baseve da izgledaju tako. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah