Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

pot : 25K do 50K log ; to ne zavisi od ceve nego je standardno , da se smanji uticaj interkonekcijskih kablovaizlazni kond - ne manje od 4u7 ; mozes ga sastavljati od vise manjih , a mozes i samo jedan ; ja volim da strpam mali MKC gde god mogunapon kondova ne nizi od 250Vza kondove u napajanju - slobodno racunaj da ces kupovati 50-60uF motor run (Icar Italy)apsolutni high end :rofl:a i zahteva brizljivo planiranje - da sve stane

Zen, gde da nabavim te MKC kondove? Koji bi to mogli biti tacno?Sto se tice Icar Italy ima ih ovde http://www.attos.rs/kondenzatori.pdf videcu za cene. Koliko mi treba ivih Icar kondenzatora? I koji mi trebaju 50 ili 60 uF?
  • Odgovora 332
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

sto vise to boljene znam gde da nabavis MKC

Sta mislis koliko komada ce zadovoljiti, i da li da idem na 80uF?Imas li kakv primer ovih MKC kondova, npr. koje ti koristis?
Napisano

ja imam neku staru kolicinu od 10n/400V ali ona polako opadanegde bese na akciji , ali stalno zaboravljam gde - 1uF , ali ne znam koliko volatamislim da ce ti trebati isto 400V kondovi

Napisano

Ma ima u Silken-u nego to je na 100V. Mrsavo je to.Nista mi ne rece, koliko ce mi trebati Icar-a u napajanju, je l' ti to mislis da ja nemam elkose u napajanju u opste?

Napisano

negde bese na akciji , ali stalno zaboravljam gde - 1uF , ali ne znam koliko volata

Silken, 1uF/100V.
Napisano

Ma ne trebaju mi elkosi, sta mislis da li je 2 x 80 uF po kanalu dosta + prigusnica na ulazu? Bojim se da ce biti problem ugurati u kutiju vise od cetri Icar-a.

Napisano

Mada mi se po glavi motala strasno dobra ideja za kutiju...Ovako moram da pametujem ponovo. 'Fala Bogu kad mi bar za kutiju ne treba pomoc strucnjaka, bar postoji oblast za koju sam dovoljno strucan a ima veze sa temama na ovom forumu :welding:

Napisano

Uf, osecam neku smrtovacu (tako moj cimer zove jaku rakiju) od sheme.U redu sefe, kazu strpljenje je vrlina i kazu da je radoznalost i macku ubila.

• 3 nedelje kasnije...
Napisano

.... Nije lako biti Zen Mod na ovom brdovitom Balkanu :wink2:

ka prstom u .... pekmez:buehehe:
Napisano

Pa stvarno, svi ti nesto samo trazimo. A i tebi ko je kriv kad si tatko na ove elektrone, sve ih vaspitavas da lepo sviruckaju....Nego oce li biti shemice, i sta bi sa onim DAC-om koji si trebao da cackas neki Teac cini mi se?

Napisano

eve sam poc'o da ti crtkam semu - bice ili nocas ili sutraza DAC ce vidimo uskoro da se igramo

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...