Eci Napisano April 27, 2011 Share #45 Napisano April 27, 2011 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
revox Napisano April 27, 2011 Share #46 Napisano April 27, 2011 Sjajan zvučnikimao i njega i još par modela iza njega :sporty095_2:stalci pride uz njih ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Eci Napisano April 27, 2011 Share #47 Napisano April 27, 2011 Da, stigli su sa stalcima Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano April 27, 2011 Share #48 Napisano April 27, 2011 zanimljivi stalci Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano April 27, 2011 Share #49 Napisano April 27, 2011 bumbum! kickbassi iz B&W 683 treba dobro da kickbassuju, i Wavecor mini budale koji sa pasivnim membranama u mini kutijicama idu do 25Hz oldschool Visaton TL midbassi, iako vise super glasni super midovi od nekih 120hz do 1900hz oko 115dB prave, ustvari Coral tehnologija sto se Visaton kiti tudjim perjem Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
scope Napisano April 27, 2011 Share #50 Napisano April 27, 2011 bumbum! kickbassi iz B&W 683 treba dobro da kickbassuju, i Wavecor mini budale koji sa pasivnim membranama u mini kutijicama idu do 25Hz oldschool Visaton TL midbassi, iako vise super glasni super midovi od nekih 120hz do 1900hz oko 115dB prave, ustvari Coral tehnologija sto se Visaton kiti tudjim perjem Sad vec moram da pitam. Sta ti radis sa ovoliko zvucnika? Igras se, prodajes, imas neki biznis...ili nesto drugo. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano April 27, 2011 Share #51 Napisano April 27, 2011 gomilam za projekte i onda idem u garazu a car hifi inace prodajem, pa cu posle i kutije kad sklepam Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Maj 20, 2011 Share #52 Napisano Maj 20, 2011 Hajde da i ja predstavim novo-udomljene zvucnike.B)Molim Zen Moda (ili nekog od "zelenih") da "smanji kilazu" i grupise slike posto mi Photoshop nije pri ruci... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Maj 20, 2011 Share #53 Napisano Maj 20, 2011 Лепи звучници нема шта, који су то? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Maj 20, 2011 Share #54 Napisano Maj 20, 2011 Lijepo to izgleda, Davide!Pričaju li mađarski ti driveri? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Maj 20, 2011 Share #55 Napisano Maj 20, 2011 Hajde da i ja predstavim novo-udomljene zvucnike.B)Molim Zen Moda (ili nekog od "zelenih") da "smanji kilazu" i grupise slike posto mi Photoshop nije pri ruci...Kilaža se rešava sa ACDSee v3.1 ili sa Irfanview (free) a ne fotošopom. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Maj 20, 2011 Share #56 Napisano Maj 20, 2011 Лепи звучници нема шта, који су то?Sonido SWR200-8 Alnico i SCW300-8Lijepo to izgleda, Davide!Pričaju li mađarski ti driveri?Tudom, tudom! Za sada... ;)A kad pocnu da sviraju ima da pevaju na Rock-jeziku! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Maj 20, 2011 Share #57 Napisano Maj 20, 2011 Их тек сад видех да је Сонидо Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Maj 20, 2011 Share #58 Napisano Maj 20, 2011 Kilaža se rešava sa ACDSee v3.1 ili sa Irfanview (free) a ne fotošopom. A ko se jos kilaze resavao time!?!?!? :buehehe:Jbg, ja samo sa PS-om znam... A i vi zelembaci nesto korisno da radite za promenu - tj. da sluzite i budete od koristi i nama! :sarcastic_hand:Hvala! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Maj 20, 2011 Share #59 Napisano Maj 20, 2011 A kad si se ti kilaze resavao time!?!?!? :buehehe:Jbg, ja samo sa PS-om znam... A i vi zelembaci nesto korisno da radite za promenu! Urađeno. Sve primedbe prihvatam... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Maj 20, 2011 Share #60 Napisano Maj 20, 2011 Lijepo to izgleda, Davide!Pričaju li mađarski ti driveri?Da, ali sa adekvatnom muzikom... http://www.youtube.com/watch?v=t-H47c3xnZo&feature=related Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Maj 20, 2011 Share #61 Napisano Maj 20, 2011 Urađeno. Sve primedbe prihvatam...To sam se ja nasem Stein-iki obracao!:buehehe:Samo ti znas zasto si se osetio prozvanim ! :clapping:Hvala i tebi! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Maj 20, 2011 Share #62 Napisano Maj 20, 2011 To sam se ja nasem Stein-iki obracao!:buehehe:Samo ti znas zasto si se osetio prozvanim ! :clapping:Hvala i tebi!Meni se učinilo da sam se našao u:A i vi zelembaci nesto korisno da radite za promenu - tj. da sluzite i budete od koristi i nama! Pošto grešim, neću više... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Maj 20, 2011 Share #63 Napisano Maj 20, 2011 To sam se ja nasem Stein-iki obracao!:buehehe:Samo ti znas zasto si se osetio prozvanim ! :clapping:Hvala i tebi!Džaba kad steinika nije više na forumu. Osim toga, Herr Zhivorad to slepljivanje već doktorirao, a i treba da nešto čini što će ga zadržati skromnim kakav i jeste, ali i uliti osećaj važnosti i pripadnosti, ne zaboravimo da je Zhika naš drug bez lemilice Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zika Napisano Maj 20, 2011 Share #64 Napisano Maj 20, 2011 Džaba kad steinika nije više na forumu. Osim toga, Herr Zhivorad to slepljivanje već doktorirao, a i treba da nešto čini što će ga zadržati skromnim kakav i jeste, ali i uliti osećaj važnosti i pripadnosti, ne zaboravimo da je Zhika naš drug bez lemilice Tri lemilice... Al' su 'ladne... Skromno Vas pozdravljam... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
hifish Napisano Maj 20, 2011 Share #65 Napisano Maj 20, 2011 E, onda sve zasluge i Hvala sa moje strane idu Zivoradu!A Steinu (wherever u are..) ostaje ono sto mu je i bilo sudjeno! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Maj 20, 2011 Share #66 Napisano Maj 20, 2011 A Steinu (wherever u are..) ostaje ono sto mu je i bilo sudjeno! Osim ako ne poludi i sve ne rasproda i kupi sebi jedan ... ovakav... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah