stein Napisano Septembar 4, 2011 Share #111 Napisano Septembar 4, 2011 Danas pristigli , ali opet nemam pojma sta je ovo ? Prodavac mi tvrdi da su to Sony zvucnici , 25cm u precniku , 4 ohma su , i sljakaju lepo ! Ima li neko neku ideju ? Poz Svima ! SAL i MNC sigurno nije. SAL je imao istobojne kalote u skladu sa membranom, na MNC su kalote profilisane. Mož'bit Sony, al' nešto staro... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Septembar 4, 2011 Share #112 Napisano Septembar 4, 2011 Личе на САЛ. Hteo si reći "Sal liči na ove" Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano Septembar 4, 2011 Share #113 Napisano Septembar 4, 2011 Danas pristigli , ali opet nemam pojma sta je ovo ? Prodavac mi tvrdi da su to Sony zvucnici , 25cm u precniku , 4 ohma su , i sljakaju lepo ! Ima li neko neku ideju ? Poz Svima ! te korpe obavezno dampiraj nekim alubutylom ili bitumenom onim samolepljivim, onda ce jos bolje da sviraju Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Septembar 4, 2011 Share #114 Napisano Septembar 4, 2011 SAL i MNC sigurno nije. SAL je imao istobojne kalote u skladu sa membranom, na MNC su kalote profilisane. Mož'bit Sony, al' nešto staro... Servus Steine !!! I nije bitno do kraja sta su ! bitno je da lepo pumpaju bas bez da grebu ili da zapinju negde !, dobio sam uz njih i one originalne okrugle zakosene plehane nosace sve sa zastitnim mrezicama tako da cu da ih pritegnem na zadnju dasku od svog starog Golf-a , one stare odlicne ITT TV zvucnike sa iste daske mi je neko komsijsko detence igrajuci se prsticima ugnjavilo skroz ! ( mamu mu njegovu detinju .... ) Pozz ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #115 Napisano Septembar 4, 2011 Ма неки кинез, ал'добар. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #116 Napisano Septembar 4, 2011 Prve dve serije su radjene sa ovim zvučnicima. Ovi su sa platnenim vešanjem. Verzije sa tri rupe za pričvršćivanje imaju sundjerasto vešanje. Сад си ме збунио, јер имам ове звучнике и не знам из којих су кутија: Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #117 Napisano Septembar 4, 2011 А ево и вешање: Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Septembar 4, 2011 Share #118 Napisano Septembar 4, 2011 Ма неки кинез, ал'добар. Ma i da je Vijetnamac za 800din par cool su !!! Pozz Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #119 Napisano Septembar 4, 2011 Ma i da je Vijetnamac za 800din par cool su !!! Pozz Џабе! , за ауто душу дало. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
michabass Napisano Septembar 4, 2011 Share #120 Napisano Septembar 4, 2011 Ove Beyme su ti, uh :wild:Sve onako kako jedan dobar zvučnik treba da izgleda.E ovako kad vidim neke vrhunske zvučnike, odmah mi proradi crv da mi nešto baš takvi trebaju +1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 4, 2011 Share #121 Napisano Septembar 4, 2011 Eto i ja sam nesto udomio... Nisu bas u najboljem stanju, ali uzimajuci u obzir da sam ih dobio maltene dzabe, mozda vredi investirati u popravku... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #122 Napisano Septembar 4, 2011 Ииииии, вешање је покојно . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 4, 2011 Share #123 Napisano Septembar 4, 2011 Eto jos nesto, jeste Off-Topic ali neko nece odoleti... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 4, 2011 Share #124 Napisano Septembar 4, 2011 Iz drugog ugla... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Septembar 4, 2011 Share #125 Napisano Septembar 4, 2011 A moze i bajs... Izvinite na off-topic-u ali nisam mogao odoleti... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #126 Napisano Septembar 4, 2011 Што си бре такав Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zvu Napisano Septembar 4, 2011 Share #127 Napisano Septembar 4, 2011 Danas pristigli , ali opet nemam pojma sta je ovo ? Prodavac mi tvrdi da su to Sony zvucnici , 25cm u precniku , 4 ohma su , i sljakaju lepo ! Ima li neko neku ideju ? Poz Svima ! To su zvučnici marke Lamar. Nema ništa o njima na netu. Njih porodaje Zvonko sa NBG buvljaka već 15-ak godina. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 4, 2011 Share #128 Napisano Septembar 4, 2011 To su zvučnici marke Lamar. Nema ništa o njima na netu. Njih porodaje Zvonko sa NBG buvljaka već 15-ak godina. Да знаш да си у праву , мислим да их турци праве! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Septembar 6, 2011 Share #129 Napisano Septembar 6, 2011 To su zvučnici marke Lamar. Nema ništa o njima na netu. Njih porodaje Zvonko sa NBG buvljaka već 15-ak godina. Tek sad procitah ! Hvala za dijagnozu !!! Znam lika ( Zvonka ) licno ! , kad budem isao na tu stranu kupujem od njega jos jedan par istih takvih ili slicnih , jer mi je radion 4x25 W , 4x10`` Lamar na zadnjoj dasci Golf-a + Sony TV visokotonci , oj ha !!! bice tu muzike !!! :haha:Samo cu tada morati brezone od tockova da osiguram protiv odvijanja od (dobrih ) vibracija ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
DYNABLASTER Napisano Septembar 6, 2011 Share #130 Napisano Septembar 6, 2011 hehe, da ne gajis ti mozda u kukuruzu i neke mirisljave biljke? kako mislis da metnes 4 10ke na policu hahahahaa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Ја sam sam Napisano Septembar 6, 2011 Share #131 Napisano Septembar 6, 2011 hehe, da ne gajis ti mozda u kukuruzu i neke mirisljave biljke? kako mislis da metnes 4 10ke na policu hahahahaa На спрат ваљда Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Septembar 6, 2011 Share #132 Napisano Septembar 6, 2011 hehe, da ne gajis ti mozda u kukuruzu i neke mirisljave biljke? NE , a Ti ? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah