Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

e vidis - to je soba a ono u prvom postu - blagi uzas od kiceraja

Napisano

Ovo, skoro, k'o kod Sava Velikinca...Uvek sam k'o na odvikavanju, posle posete njegovoj kući...

Napisano

al sto mlate lovu ovi japanerosi...repariraju old JBL monitore, pa ih tapkaju za mnoooooogooooo parica, mnooogooo.... :sarcastic_hand:

Napisano

Jedna od ovih soba bi lako mogla da postane epicentrom nekog razornog... :connie_nutzo:

Napisano

Jedna od ovih soba bi lako mogla da postane epicentrom nekog razornog... :connie_nutzo:

ako vec nije.. :blackeye:
Napisano

Imam veliko poštovanje prema tim ljudima! Čak i nakon katastrofe se ponašaju kao ljudi - nema pljački, bezakonja, sebičnosti, nediscipline i svega što se inaće događa kad ljudi budu dotjerani do psihičkog ili fizičkog ruba. U tim se okolnostima skidaju maske i ljudi postanu kakvi bi bili bez kočnica koje im nameće "civilizacija". Kapa dolje za sve te heroje koji i dalje misle na svoju dobrobit kroz dobrobit zajednice!E sad kad sam se unaprijed izvinuo mogu posegnuti za crnim humorom... :blush: A da nije sve ono u Japanu posljedica testiranja bas drivera u nekoj od tih soba? :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...