Jump to content

Kowalski

Član
 • Broj sadržaja

  38
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  1

Poslednji trofej

Kowalski je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O Kowalski

 • Rođendan 06/07/1956

Metode kontakta

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Preko reke
 • Interesovanja:
  Muzika,vožnja motora,umetnost,pecanje
 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kowalski's Achievements

 1. Kowalski

  VICOVI!!

  Jedan dan na vrata ugledne gospođe neko zazvoni i ona otvori vrata. Ispred vrata je stajao uglađeni gospodin, koji reče:-"Dobro jutro."-"Dobro jutro." - odgovori gospođa.-"Imate li vi pi*ku?"Gospođa mu uvređeno zalupi vrata pred nosom. Sutra, u isto vreme, potpuno ista slika. Kad se gospođin muž vratio s posla tog dana, ona mu ispriča šta joj se dešavalo prethodna 2 dana.-"Ne uznemiravaj se, sutra neću ići na posao, sakriću se iza vrata, pa ako ponovo dođe da pita imaš li pi*ku, ti kaži da imaš, a ako nešto pokuša ja ću se pojaviti."I tako bi. Ponovo u isto vreme neko zazvoni na vrata. Gospođa otvori, a onaj isti gospodin ponovo mirno upita:-"Imate li vi pi*ku?"-"Imam." - reče gospođa.-"E, onda je dajte onom svom majmunu, da ne je*e više moju ženu na poslu!" Ide mali Mujica ulicom i sretne jednu gospođu, pa je upita:– Oprostite gospođo, gdje je ovdje javna kuća?Gospođa mu opali samarčinu i ode. Ide tako on dalje, sretne policajca:– Oprostite gospodine, gdje je ovdje javna kuća?Policajac mu također opali samarčinu i ode.Bridećih obraza Mujica se vrati kući i s vrata govori:– Babo, jebte te tvoj kišobran, idi sam po njega! U školi učiteljica objašnjava djeci valute: – Zna li 'ko kako se zovu valute u svijetu? Perica: Dolar! – Bravo, to je valuta SAD-a. Marica: Funta! – Lijepo, to je valuta Engleske. Mujica: Puta! – Mujice koja ti je to valuta, nikad čula za nju? Mujica: Ima u Zagrebu. Došla moja seka Fata iz Zagreba s novim kaputom i pita je nana kol'ko je dala za njega, a ona kaze - 5 PUTA! Dolazi muž kući s posla, na vratima ga žena čeka u seksi donjem rublju i kaže:- Želim da imamo filmski seks.Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo...Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaonici i kaže:- Mi definitivno ne gledamo iste filmove...
 2. Kowalski

  VICOVI!!

  - Šta radiš u petak veče? - Obično idem na pivo. - A posle? - Posle je ponedeljak!
 3. Kowalski

  VICOVI!!

  Budite oprezni pri vožnji pod uticajem alkohola!Sinoć sam bio na nekom slavlju.Znajući da sam prekoračio granicu, odlučio sam da ostavim svoj auto predkafanom i da se odvezem kući autobusom.Došao sam do policijske kontrolne tačke. Već su izvlačili napoljeviše vozača i davali im alkotest. S obzirom da sam bio u autobusu, samo su mahnuli za prolaz. Kući sam došaosigurno i bez udesa što je bilo pravo iznenađenje jer nikada ranije nisam vozio autobus, a niti znam od kuda mi autobus??? Počela učiteljica ispitivati djecu što im rade roditelji i kako žive, pa će prvo mali Haso:– Moja mama je prostitutka, dobro zarađuje tako da i dobro živimo i imamo sve što nam treba.Učiteljica se zacrveni, pa malo drugačije postavi pitanje malom Sulji:– Suljice, šta radi tvoj babo i kako živite?Mali Suljica veselo izrecitira– Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba.Dođe napokon red i na malog Mujicu, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici:– Moj je babo vozač kamiona i da nije Hasine matere i Suljinog babe i mi bi super živjeli!
 4. 05. 06. S.R.W. 07. 08. 09. 10. 11. https://www.youtube.com/watch?v=b_Qg2jLZVzU&feature=youtu.be
 5. Marantz DC300/Preamp 3650/CD Sony Esprit 228 ESD / kablovi neki Reference i za zvučnike Monster(čist CU)+ Ag i na kraju projekti KEF 105.2 (B300/B200B/T52B) Koga bude interesovalo može pogledati i poslušati moj sistem a za sve ovo nije trebao da prodam bubreg da bi se ovo imalo! Samo jedno 40setak g. Snimano sa mob.LG G3 (unapred se izvinjavam ako negde probija zvuk ipak je to snimano mob.ali uglavnom se jako dobro čuje to što treba da se čuje)Poželjno je odslušati svaki snimak ceo..... Pa počnimo redom: 01. 02. 03. 04.
 6. Delim tvoje mošljenje kolega pa muzici i malo radio po tom pitanju(jedno 30setak g.)i...............ISPLATILO se !!!
 7. U sunce ti......kad me sad šlog nije strefio !!!
 8. Spušta se toliko nisko kolko oš, da čistog bezobrazluka za sluh ! ps:nema ovde procenjivanja i ocenjivanja bez da se gledamo u oči i uši ?
 9. Ma jok,prodaš BUBREG,stan a onda živiš ko polučovek..... ps: Čiko,pošto ona voda ispred kuće ?
×
×
 • Kreiraj novo...