Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

...postavio sam na hqshare...

hqshare.net se ne odazivahqshare.org ne postojihqshare.com je na prodajuKoji je taj koji pominjes ?
  • Odgovora 275
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

hqshare.net se ne odaziva

Takođe pokušao ali netje.
Napisano

hqshare.net se ne odazivahqshare.org ne postojihqshare.com je na prodajuKoji je taj koji pominjes ?

da, hqshare.net se ponovo ne odaziva:(ne znam zasto, ali je tako nekoliko meseci...nestane pa se pojavipo datumima postovanja drugih clanova vidim da njima radi normalno, ali izgleda da sa srbijom nesto nije u redunista, kad se pojavi imate tu od mene zanimljivih naslova, sve licna kolekcija, jedino su omoti sa neta jer nemam skener
  • 2 nedelje kasnije...
  • 1 month later...
Napisano

Sinoćke, kafana "Mamurno magare" u Velikom Bečkereku, koncert benda "Hurricane brothers".

Trojka, violina, gitara i mlad bubnjolog sa velikom kilometražom i impresivnom biografijom. Grinderman na banaćanski način. 

Meni zaleglo samo tako...  :wild:

http://www.myspace.com/hurricanebros

• 4 nedelje kasnije...
Napisano

mene sramota, ali ja za ovog coveka u zivotu nisam cuo

Napisano

skinuo li neko (sa Okilinih linkova ) - DRAGO MLINAREC - Kolekcija (8 CD BOX) (EAC,log,cue,flac,scans).part05  ?

imam ostale parts ....... a server blokirao skid (quota!)

Napisano

ma samo taj file mi ne da - kaze da je user (postavljac file-ova) prekoracio kvotu free downloada za file

ako se dobro izrazih :rofl:

......does not support unlimited downloads of split archives and the limit for this file has been reached

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...